De ticketverkoop voor Pinkpop 2021 is (weer) begonnen.

Let op! Koop je tickets alleen via www.ticketmaster.nl.

Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl voor meer info over veilig tickets kopen. Met dit initiatief steunt Buro Pinkpop de strijd tegen het doorverkopen van tickets tegen woekerprijzen. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop!

Tickets online

Officiële Pinkpop 2021 tickets koop je alleen via www.ticketmaster.nl.

Ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Een collector ticket (hard pasje) kost € 5,95 extra en is alleen tijdens de online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar.

Per transactie geldt een maximum van 8 tickets.

Let op! Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dagtickets.

Bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (NL) – € 4,-
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) – € 6,50

Collector ticket

Het collector ticket is een uniek toegangsbewijs/ticket in de vorm van een hard plastic pasje aan een keycord. Ontzettend handig en ook nog eens een mooi souvenir dat je natuurlijk voor altijd bewaart!

Collector tickets zijn alleen tijdens de online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kosten € 5,95 extra. Collector tickets zijn tot een maand voor het festival verkrijgbaar en je ontvangt deze ook pas enkele weken voor het festival in de brievenbus.

Handig om te weten

 • Per transactie geldt een maximum van 8 tickets.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings.
 • Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.
 • Op de verkoop van de tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.

Tickets telefonisch

Telefonisch bestel je je tickets via Ticketmaster:

 • Vanuit Nederland: 0900-300 1250, Ticketmaster ticketlijn (€ 0,60 per minuut)
 • Vanuit het buitenland: +31 (0)88 123 24 25

Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Telefonisch bestellen kan tot twee dagen voor de event datum. Je betaalt middels een Accept Email (je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten) en ontvangt de tickets vervolgens per post of als E-ticket.

Bestel- en bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) – € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (NL) – € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) – € 12,50

Tickets via fysieke verkoopadressen

Voor de 51e editie van Pinkpop zijn geen fysieke verkoopadressen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Tickets vanuit het buitenland

Online vanuit het buitenland

Via www.ticketmaster.nl.

Bezorgkosten per transactie – online

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) – € 6,50

Telefonisch vanuit het buitenland
Via Ticketmaster: +31 88 123 24 25. Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Telefonisch bestellen is mogelijk tot twee dagen voor de event datum. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt daarna de tickets per post of als E-ticket.

Bestel- en bezorgkosten per transactie – telefonisch

 • Ticketfast (E-ticket) – € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) – € 12,50

Let op! Wil je zeker zijn dat je niet meer dan de officiële prijs voor je ticket betaalt en dat je ticket echt is: koop dan alleen via Ticketmaster je ticket.

Tickets parkeren

Een parkeerticket voor Pinkpop is enkel verkrijgbaar in combinatie met de online aankoop van je Pinkpop ticket via www.ticketmaster.nl.

Let op! Een parkeerticket geeft alleen toegang tot het parkeerterrein dat aangeduid staat op je ticket.

Weekendticket (donderdag t/m maandag)
• Parking ‘A/B’ – € 40,- per ticket (dichtbij camping A en B) UITVERKOCHT
• Parking ‘C’ – € 30,- per ticket (naast Camping C)

Dagticket (vrijdag of zaterdag of zondag)
• Parking ‘D’ en ‘E’ – € 15,- per ticket

Ticketprijzen zijn exclusief 10% servicekosten per ticket.

De organisatie van Parking ‘A/B’ is in handen van een particuliere organisatie. De organisatie van Parking ‘C’, ‘D’ en ‘E’ is in handen van de Gemeente Landgraaf.

Parkeren voor bezoekers met een beperking
Voor bezoekers met een beperking wordt een aparte MIVA-parking ingericht, dicht bij het festivalterrein en Camping A. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact op met INTER via pinkpop@inter.vlaanderen. De hierboven aangeboden tickets geven geen toegang tot deze MIVA-parking.

Bus (combi-deal)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van EventTravel naar Pinkpop 2021! Kies uit ruim 150 opstapplaatsen door heel Nederland en uit diverse dag- en weekendreizen, inclusief of exclusief Pinkpop ticket.

Staat jouw opstapplaats niet ertussen? Vraag deze dan aan via de website. Ben je met een grote groep en wil je graag een eigen busreis organiseren? Ook dit kan via de site. EventTravel helpt je graag op weg en vult de bus verder op indien nodig. Op deze manier loop je geen (financieel) risico.

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl.

Koop een combiticket (Pinkpop ticket + busreis) en ontvang € 5,- korting!

Ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Dagkassa

Verkoopt Pinkpop 2021 voor aanvang van het festival niet uit? Dan worden er Pinkpop tickets verkocht bij de dagkassa op het Pinkpop-Plein (bij de hoofdingang van het festivalterrein).

Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa zowel contant betalen als pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn ticket voor de 51e editie gehouden, moet ik hem bewaren of krijg ik straks een nieuwe?

Als het goed is heb je een tijdje geleden een mail ontvangen vanuit Ticketmaster waar je 4 weken de tijd had om je keuze te maken rondom tickets voor de 51e editie van Pinkpop.

Daarin had je drie keuzes: ticket houden, ticket annuleren, voucher aanvragen. Als het goed is heb je een van deze drie keuzes aangevinkt, mocht je geen actie hebben ondernomen dan heb je je ticket gewoon gehouden en dan is je ticket van 2020 nog gewoon geldig in 2021. Je moet je ticket goed bewaren. Je krijgt dus geen nieuw ticket toegestuurd.

Meer informatie over alle keuze-opties vind je op www.pinkpop.nl/info-verplaatsing.

Tickets gekocht via Ticketmaster maar nog niet ontvangen?

Mocht je na betaling en bevestiging nog geen ticket(s) ontvangen hebben via post of email, neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

Let op! Collector Tickets worden pas enkele weken voor het festival verzonden door Ticketmaster.

 

Nemen jullie tickets terug?

Nee, Pinkpop tickets worden niet teruggenomen.

Weekendticket delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden.

Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou daarnaast ook je entreeticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

VIP tickets?

Nee, er zijn geen VIP-tickets verkrijgbaar, iedereen op Pinkpop is een VIP!

CJP-korting of cultuurkaart?

Pinkpop tickets kunnen niet worden gekocht met CJP-korting of met Cultuurkaart-tegoed.

VVV-bon, podiumcadeaukaart, Primera- of andere cadeaubon inwisselen?

Het is niet mogelijk deze bonnen in te wisselen bij aankoop van je Pinkpop ticket.

Bezoekers met een beperking?

In samenwerking met INTER, leidraad voor toegankelijke evenementen, proberen wij het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van de mindervalide-faciliteiten op het Pinkpop festivalterrein, camping A of parking? Vul dan na aanschaffen van een regulier Pinkpop ticket het online aanvraagformulier in. Dit formulier kun je opvragen via pinkpop@inter.vlaanderen.

Let op! Er zijn geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan een begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Kinderen / minimum leeftijd

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te mogen bezoeken is 12 jaar.

Kinderen mee naar Pinkpop nemen is wel mogelijk maar onder begeleiding. Ook kinderen dienen in het bezit te zijn van een geldig ticket. Om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen. De organisatie raadt het dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal bezocht wordt.

Wat als Pinkpop in 2021 niet door kan gaan in verband met het Coronavirus?

Op dit moment is het nog onzeker over of en op welke manier festivals en concerten in 2021 doorgang kunnen vinden. Wij zijn van goede hoop dat Pinkpop op een veilige en verantwoorde manier door kan gaan in 2021. Indien het toch zo is dat de 51e Pinkpop niet door kan gaan blijven de gekochte tickets hun waarde behouden. Dat zal dan, net als afgelopen jaar, zijn dat de tickets geldig blijven voor de verplaatste datum van het festival of dat de kopers het betaalde geld terug kunnen krijgen.