Vervoer

We verwelkomen je graag op Megaland in Landgraaf! Hieronder lees je hoe je het best naar ons festivalterrein en de campings toe kunt reizen.

Let op! Parkeertickets voor Pinkpop kun je enkel als upsell-item kopen. Dit betekent dat je dit direct bij aankoop van jouw dag-of weekendticket(s) erbij moet kopen.

Touringcar Retourtickets

Reis met een touringcar van en naar Pinkpop!

 • Heen- en terugreizen per dag of weekend
 • Vanaf € 21,- per retour

 

touringcar ticket(s) bestellen

Park & Walk

De ideale optie voor campingbezoekers! 

 • [UITVERKOCHT] P3 € 44,80 (volledig weekend, nabij Camping A en B)
 • P5  € 39,20 (volledig weekend, naast Camping C, nabij Camping B, 20 minuten lopen naar Camping A)

Gemakkelijk en dichtbij parkeren, je loopt binnen max. 15 minuutjes naar de campings of het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P3 en P5 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Park & Bike

Geen zin om te lopen of met de pendelbus te gaan? Kies dan Park & Bike!

 • Parkeren & eigen fiets € 20,00
 • Parken & fiets huren € 12,50
 • Parkeren & E-fiets huren € 25,00

Let op! Je kunt een eigen fiets meenemen óf vooraf een fiets huren via MOBIAN. Deze kun je vervolgens ter plekke ophalen.

Park & Bike 16-06 bestellen

Park & Bike 17-06 bestellen

Park & Bike 18-06 bestellen

 

 

Park & Shuttle

De ideale optie voor dagbezoekers!

 • P6 € 22,40 (dagkaart)
 • P7  € 22,40 (dagkaart, verkoop start bij uitverkopen P6)

Gemakkelijk op afstand parkeren en vanuit daar shuttle-vervoer van en naar het festivalterrein. Hou rekening met een totale reistijd van max. 40 minuutjes van jouw auto tot op het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P6 en P7 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan de fiets! Fietsen is gezond, beter voor het milieu, je hebt geen last van files én je parkeert gratis voor de deur in de fietsenstalling nabij de hoofdingang. Er zijn zowel bewaakte als onbewaakte fietsenstallingen rondom de hoofdingang.

Met de bus

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Kom dan met een georganiseerde busreis naar Pinkpop 2023! We bieden weekend- en dagtickets aan met veel verschillende opstapplekken door heel Nederland.

Ben je met een groep van meer dan 10 personen vraag dan je eigen vertrekpunt aan! Stuur een mailtje naar klantenservice@onthemove-online.nl, zij bekijken dan of dit punt toegevoegd kan worden aan de route.

Meer info en tickets vind je hier.

Met de trein

Pinkpop is goed bereikbaar per trein; elk jaar rijden er weer (extra) treinen van en naar Landgraaf. Er zijn bij NS verschillende Pinkpop-treinkaartjes beschikbaar:

Alle informatie over (het boeken van) deze tickets lees je hier.

Voorkom lange wachtrijen bij het in- en uitchecken!
We adviseren je om vooraf een e-ticket te kopen. Hierdoor hoef je op station Heerlen niet in- en uit te checken bij NS en Arriva. Op deze manier kunnen de treinen sneller door en ben jij sneller op Pinkpop! Als eindbestemming vul je dan Station Landgraaf in. Met je Ov-chipkaart reizen kán. Maar let op dat je op Station Heerlen dan wél in- en uitcheckt bij NS en Arriva.

Plan je reis vooraf
Check voor vertrek de reisplanners van de NS via www.ns.nl en van Arriva in de glimble app of www.9292.nl voor een actueel reisadvies en het aankopen van een e-ticket.

Laatste treinen na Pinkpop:

 • 00:39 uur Heerlen – Utrecht Centraal
 • 00:59 uur Heerlen – Utrecht Centraal
 • 01:19 uur Heerlen – Utrecht Centraal

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Q-Park Heerlen

Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto!

Samen met Q-park bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren in een Q-Park parkeergarage in buurgemeente Heerlen. Vanaf de door jou gekozen parkeergarage loop je naar station Heerlen waar acht keer per uur een trein vertrekt die je binnen 4 minuten naar station Landgraaf brengt. Vanaf station Landgraaf loop je in ongeveer 20 minuten naar het festivalterrein.

Q-Park ticket bestellen

 

Met de taxi

Er staan na afloop van de festivaldagen taxi’s op hiervoor aangewezen plaatsen. Let wel op: dit is een beperkt aantal taxi’s ten opzichte van het aantal bezoekers. Wil je dus zeker zijn van een taxi, kun je het beste vroeg klaarstaan.

Afzetten en ophalen met de auto

LET OP, zet in alle gevallen je navigatie uit en volg de gele borden ter plekke!

Niet kamperen
Op loopafstand van het festivalterrein, bij Kaldeborn op de Kerkraderweg in Heerlen, wordt een KISS & RIDE plek ingericht voor dag- en weekendbezoekers die niet blijven overnachten op een Pinkpop-camping. Deze is bedoeld als brenglocatie voor bestuurders die bezoekers op deze manier zo dicht mogelijk bij het festivalterrein kunnen afzetten of ophalen en is 24/7 bereikbaar.

Vanaf de KISS & RIDE plek volg je lopend de gele borden naar het festivalterrein en terug. De looptijd is ongeveer 20 minuten.

Wel kamperen
Naast Camping B wordt er een KISS & RIDE ingericht voor camping bezoekers. Deze is bereikbaar vanaf donderdagavond.

Elektrisch voertuig

In 2023 bieden wij geen faciliteiten aan voor het opladen van elektrische auto’s.

Vergeten een parkeerticket te kopen, wat nu?

Je kunt een parkeerticket enkel als upsell-item kopen in het betaalproces van het aanschaffen van je festivalticket(s) voor Pinkpop. Mocht je dit vergeten zijn, mail dan even naar info@pinkpop.nl.

Parkeerticket nodig bij verblijf op Glampink?

Als jij een ticket hebt voor een Glampink-accommodatie heb je géén los parkeerticket nodig. Bij de Glampink zit namelijk een parkeerticket voor de speciale Glampink-parkeerplaats (direct naast de Glampink) inbegrepen!

Let op: Deze dien je wel direct bij aankoop van jouw Glampink-accommodatie aan te klikken. Ben je dit vergeten? Mail dan even naar info@pinkpop.nl

Mag ik als inzittende mee met de shuttlebus?

Één parkeerticket (P6 of P7) staat garant voor één voertuig. Het aantal inzittenden van dat voertuig mag gewoon mee met de shuttlebus richting het festivalterrein. Je hebt dus enkel een parkeerticket nodig voor het voertuig waarmee je komt.

Tot hoe laat treinen uit Landgraaf?

De laatste treinen na Pinkpop gaan als volgt:

 • 00:39 uur Heerlen – Utrecht Centraal
 • 00:59 uur Heerlen – Utrecht Centraal
 • 01:19 uur Heerlen – Utrecht Centraal

Let op: gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn!

Slapen in eigen voertuig?

Het is niet toegestaan om te overnachten op een van onze parkeerplaatsen. Deze zijn ingericht om te parkeren en niet om te overnachten.

navigeren naar parkeerplaats?

Ten tijde van het festival zijn alle toegangswegen afgezet, dus heeft een adres of routebeschrijving naar een van onze parkeerplaatsen geen zin. Je kunt het beste navigeren naar Pinkpop en vanaf het moment dat je in de buurt komt de gele borden naar jouw parkeerplaats volgen, deze wijzen je vanzelf de snelste route daarheen.

Hoe werkt de shuttlebus van Park & Shuttle?

De shuttlebus voor P6 en P7 vertrekt vanaf de parkeerplaats. Het is maximaal 500 meter lopen van jouw auto tot aan de shuttlebus. Er worden voldoende bussen ingezet die in ca. 15 minuten naar het festivalterrein rijden. Je kunt rekening houden met een totale reistijd van ca. 30/40 minuten vanaf het parkeren van je auto tot aan het festivalterrein. Vanaf het uitstappunt is het nog zo’n vijf minuten lopen naar het festivalterrein.

Hier adverteren?