Tickets

De reguliere ticketverkoop voor Pinkpop 2024 verloopt via Ticketmaster.Hieronder lees je welke tickets je kunt kopen en wat daar precies bij inbegrepen is.

Ook voor vervoer kun je tickets kopen, zoals o.a. parkeertickets en busretour-tickets. Alle informatie over deze tickets vind je hier.

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop-tickets is www.ticketmaster.nl. Koop alleen tickets bij het officiële verkoopkanaal. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

Nieuw dit jaar

Mobiele tickets

Vanaf dit jaar werken we met mobiele tickets. Dat houdt in dat je niet meer in je mail hoeft te zoeken naar je tickets of deze uit hoeft te printen. Jouw mobiele tickets verschijnen na aankoop automatisch in jouw Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app). Hoe het werkt, lees je hieronder:

 • Download de Ticketmaster-app of ga naar www.ticketmaster.nl
 • Na aankoop vind je jouw tickets in ‘Mijn Account’
 • Je kunt tickets doorsturen naar vrienden via ‘doorsturen’ of het ‘plus-icoon’
 • Vrienden ontvangen vervolgens een e-mail om hun tickets te accepteren
 • Laat jouw tickets vanaf je mobiele telefoon scannen bij de hoofdingang

Zo zijn jouw tickets direct beschikbaar, kun je ze gemakkelijk doorverkopen als je verhindert bent, stuur je ze eenvoudig door naar je vrienden én bespaar je onnodige printjes!

Meer info? Check de uitleg van Ticketmaster!

Vaste Gast-Ticket

Nieuw: Vaste Gast-Ticket! Dit jaar kun je voor slechts € 5,- een plek reserveren op jouw favoriete camping, zo ben je vooraf verzekerd van een plek. Het Vaste Gast-ticket biedt garantie voor een willekeurige plek op jouw favoriete camping. Er wordt dus rekening gehouden met jouw komst, maar geen vast stukje gras voor je gereserveerd. Op moment van aankomst bekijk je waar er plek is, maar dat je op jouw favoriete camping staat is zeker. Meer info? Check het Vaste Gast-Ticket!

Let op: je kunt dit ticket alléén tijdens het bestelproces van jouw weekendticket kopen als aanvullend artikel.

Groepsplekken

Vanaf 2024 kun je een groepsplek boeken op Camping A of Camping B! Zo kun je met jouw hele vriendengroep bij elkaar staan op een vast gedeelte van de camping en hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je in de rij gaat staan of het vrijhouden van plek voor vrienden die later arriveren. Wel zo relaxed! Meer info lees je hier.

Let op: een groepsplek geeft géén directe toegang tot de campings. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geldig weekendticket voor het festival.

Hoe koop ik Vaste Gast-Ticket?

Je kunt een Vaste Gast-Ticket alléén tijdens het bestelproces van jouw weekendticket kopen als aanvullend artikel. Via de ticketshop van Ticketmaster word je verwezen naar de aanvullende artikelen die bij jouw weekendticket passen.

Let op: je moet dit dus actief aanklikken en kunt het niet op een later moment kopen!

Ticketverkoop

Handig om te weten

 • Per transactie kun je maximaal 8 tickets kopen.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • Vanaf dit jaar ontvang je een mobiel ticket. Alles daarover lees je hier.
 • De adviesleeftijd om Pinkpop(-campings) zonder begeleiding te bezoeken is 16 jaar. We raden bezoekers onder deze leeftijd aan begeleid te worden door een volwassene.
 • Een dagticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook voor combinaties van twee of drie dagtickets.
 • Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster
 • Op de verkoop van Pinkpop-tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.
 • Klanten van Vodafone en Ziggo kunnen in de speciale Priority presale eerder tickets kopen voor Pinkpop 2024. Deze presale is vrijdag 8 december om 10:00 uur gestart. Meer informatie over deze presale is te vinden op priority.nl.

Goed voorbereid tickets kopen

Hieronder lees je onze beste tips voor de digitale wachtrij van Pinkpop 2024:

 • Zorg dat je alvast een account hebt op Ticketmaster.nl. Dat doe je hier
 • Log in op jouw account en zorg dat je klaar zit met de juiste ticket-links voor je.
 • Op zaterdag 9 december om 10.00 uur gaan de virtuele poorten open en krijg je een willekeurige plek in de ‘wachtrij’. Refresh je pagina niet meer vanaf dit moment!
 • Selecteer jouw ticket(s) en klik op ‘doorgaan’. Reken je ticket(s) af en deel je vreugde met ons via onze social media kanalen!
 • Download de Ticketmaster-app of ga naar Ticketmaster.nl
 •  Je tickets vind je in ‘Mijn account’

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop-tickets is www.ticketmaster.nl. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

Dagkassa

Als er ten tijde van het festival nog tickets beschikbaar zijn, verkopen we deze bij de dagkassa. Die ligt bij de hoofdingang van ons festivalterrein op het Pinkpop-Plein.

Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa pinnen met Maestro betaalpassen (niet met een creditcard).

Hoe ontvang ik mobiele tickets?

Tickets voor Pinkpop kun je enkel online bestellen via www.ticketmaster.nl. Jouw mobiele tickets verschijnen automatisch in je Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app) na aankoop van je tickets.

Let op: je ontvangt dus géén PDF van jouw ticket(s) in de mail. Je ticket is mobiel en staat klaar in jouw Ticketmaster account. Ticketmaster legt hier graag aan je uit waarom mobiele tickets zo handig en duurzaam zijn.

Hoe ontvang ik mijn polsbandje?

Verblijf je op een van onze campings?

 • Dan ontvang je bij aankomst een polsbandje op vertoon van je weekendticket.
 • Let op! Glampink bezoekers halen hun bandje op bij de Glampink, en dus niet Camping A, B of C.

Heb je een weekendticket, maar blijf je níet kamperen?

 • Ook dan krijg je een polsbandje! Deze ontvang je direct na het scannen van jouw (geldige) weekendticket bij de hoofdingang van ons festivalterrein.

Geen tickets ontvangen, wat nu?

Geen zorgen! Het klopt namelijk dat je geen tickets meer in je e-mail ontvangt of een PDF van je ticket kunt uitprinten. Je koopt dit jaar namelijk voor het eerst een mobiel ticket. Dit ticket verschijnt automatisch in je Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app) na aankoop van je tickets.

Vragen over mobiele tickets? Ticketmaster legt alles hier nog eens uit!

Tickethouders 51e editie

Tickethouders verplaatste 51e editie

In 2020 en 2021 kon Pinkpop wegens de Corona-pandemie niet plaatsvinden. Bezoekers die hun ticket(s) hebben behouden tijdens de verplaatsing van deze 51e editie hebben recht op voorrang tot de ticketverkoop van ons festival. Zij krijgen in 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

De pre-sale voor Pinkpop 2024 is afgelopen.

Toegang tot pre-sale

Bezoekers die in 2020 en 2021 hun ticket(s) hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van Pinkpop krijgen in 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

De pre-sale voor Pinkpop 2024 is afgelopen.

Geldigheid voucher

Tussentijds is de looptijd van het tegoed/jouw voucher in overleg met diverse instanties verlengt. De voucher (en dus het tegoed) blijft 5 jaar geldig. Je kunt jouw voucher dus inzetten voor het kopen van tickets voor Pinkpop 2024 of zelfs 2025! Ook krijg je als voucherhouder toegang tot de pre-sale van Pinkpop 2024, waarmee je dus voorrang krijgt op de ticketverkoop zodat je zeker kan zijn van een ticket.

De pre-sale voor Pinkpop 2024 is afgelopen.

Mocht je geen gebruik (meer) willen maken van jouw voucher dan is het ook mogelijk om een refund te vragen via info@pinkpop.nl (o.v.v. jouw klant- en ordernummer).
Let op: Hiermee vervalt dan wel het recht op voorrang bij de ticketverkoop.