FAQ

Op deze pagina lees je alle praktische informatie over Pinkpop 2023 en krijg je antwoord op de meest veelgestelde vragen. 

Zie je jouw gewenste info of antwoord er niet tussen staan? Mail dan gerust naar info@pinkpop.nl!

Tickets

Dag-tickets

Een volledige festivaldag op Megaland!

 • Vrijdag 16 juni € 135,-
 • Zaterdag 17 juni € 135,-
 • Zondag 18 juni € 135,-

Let op! Een dag-ticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dag-tickets. Wil je feesten op de campings? Dan heb je een weekendticket nodig!

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

dag-ticket(s) bestellen

Weekendtickets

Drie festivaldagen en (after)party’s op de camping!

 • Donderdag 15 t/m maandag 19 juni € 275,-

 

Een weekendticket geeft toegang tot het festivalterrein van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni. Ook kun je hiermee vanaf donderdag 15 juni om 18:00 uur tot maandag 19 juni 12:00 uur naar camping A, B en C.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

weekendticket(s) bestellen

Wilhelmina Sky Deck-tickets

Tilt de Pinkpop-ervaring naar topniveau!

 • Dag-tickets Wilhelmina Sky Deck € 370,- [zaterdag UITVERKOCHT]
 • Weekendtickets Wilhelmina Sky Deck € 840,-

Let op! Het Wilhelmina Sky Deck is alleen toegankelijk per trap. Alleen Sky Deck weekendtickets geven toegang tot de camping(s). Meer info over de arrangementen van het Sky Deck lees je hier.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 15,- servicekosten per ticket en BTW. 

Sky Deck Ticket(s) bestellen

Collector Cards

Een collector’s item voor bij de verzameling!

 • Collector Card € 7,95

Let op! De collector card geeft géén toegang tot het festivalterrein of de campings. Toegang krijg je enkel op vertoon van een geldig e-ticket. De collector card is een mooi en persoonlijk souvenir van de 52e editie van Pinkpop.

collector card bestellen

Doorverkooptickets

Ticketmaster, ons officiële en enige verkoopkanaal, heeft een nieuwe service: ‘doorverkooptickets’. Hierdoor kun je veilig en eerlijk je eigen Pinkpop ticket doorverkopen of een niet-meer-beschikbaar ticket van een andere fan overnemen.

Verkopen?

Het aanbieden van je ticket is heel makkelijk:
1. Log in bij je Ticketmasteraccount
2. Selecteer het ticket dat je wilt verkopen en klik op de ‘verkoop’ knop
3. Bepaal je verkoopprijs.

Je ticket is hierna direct beschikbaar voor andere fans!

Kopen?

Op de Pinkpop evenementpagina’s van Ticketmaster vind je onder ‘Andere opties’ de tickets die beschikbaar gesteld zijn door andere fans. Ook kun je je inschrijven op de wachtlijst. Zodra er tickets beschikbaar komen ontvang je een mail vanuit Ticketmaster. De wachtlijst-optie komt tevoorschijn wanneer je bij een regulier ticket op ‘doorgaan’ klikt.

Doorverkooptickets worden na verkoop bij de verkoper onklaar gemaakt. De koper ontvangt een nieuw ticket met een nieuwe barcode.

Kijk hier wanneer je nog vragen hebt over doorverkooptickets.

Let op: Het doorverkopen van parkeertickets is niet mogelijk, deze kun je na verkoop van je festivalticket onklaar laten maken waarop je het tegoed teruggestort krijgt.

 

Weekendticket zonder campingovernachting

Toegang tot onze reguliere campings (Camping A, B en C) zit automatisch inbegrepen bij een weekendticket. Hier hoef je uiteraard geen gebruik van te maken, je kunt ook gewoon drie dagen het festivalterrein bezoeken en ’s avonds naar huis gaan.

Ophalen Amnesty hoedje

Je kunt jouw hoedje tijdens Pinkpop ophalen bij de Amnesty International stand op het festivalterrein (op vertoon van dit ticket en je ID). Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Amnesty International.

Kan ik een weekendticket delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou daarnaast ook je ticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Wat is de minimumleeftijd voor Pinkpop?

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te mogen bezoeken is 12 jaar.

Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar mogen alleen mee naar Pinkpop onder begeleiding en in bezit van een geldig festivalticket. Om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen.

We raden het dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal bezocht wordt.

Is er ook fysieke kaartverkoop?

Nee, de kaartverkoop van Pinkpop 2023 verloopt volledig online. Er zijn dus geen fysieke verkoopadressen.

Maakt de naam op het ticket uit?

Op jouw festivalticket(s) staat de naam van degene die de tickets gekocht heeft. Dit is geen enkel probleem bij het betreden van het festivalterrein. Je hoeft dus niet samen met deze persoon naar binnen te komen of de naam te wijzigen als deze persoon niet (meer) mee kan.

Hoe kan ik mijn festivalbandje ophalen?

Voor ALLE weekendbezoekers geldt: polsbandje + ticket = entree.
Als weekendbezoeker moet je alle drie de festivaldagen bij binnenkomst van het festivalterrein (hetzelfde geldt voor de campings) je polsbandje + entreeticket kunnen laten zien. Houd je entreeticket dus ook na ontvangst van je polsbandje op zak!

LET OP!

 • Polsbandjes zijn persoonsgebonden en dus niet over te dragen of te delen met iemand anders. Je kunt bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen, je polsbandje halen en op zaterdag en zondag iemand anders met datzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.
 • Bij verlies van je polsbandje en/of entreeticket moet een nieuw entreeticket worden gekocht. Dit kan alleen zolang de voorraad strekt.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet meer teruggenomen.

 

Voor dagbezoekers geldt: ticket = entree.
Je ontvangt dus geen polsbandje! Tijdens het festival mag je van het festivalterrein af, maar vergeet niet om je ticket uit te scannen! Scan je jouw ticket niet uit, dan kom je het festivalterrein niet meer op.

Bezoekers met een (niet zichtbare) beperking

Toegankelijkheid mindervaliden

We hebben een nauwe samenwerking met INTER (de organisatie voor toegankelijke evenementen) waarmee we samen proberen om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Wil je gebruik maken van de mindervalide faciliteiten op ons festivalterrein, camping A of de mindervalide parkeerplaatsen? Vul dan – na aanschaffen van een Pinkpop-ticket – het online aanvraagformulier hier in.

Let op! Er zijn geen speciale festivaltickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan een begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Koop géén los parkeerticket. Jouw aanvraag bij INTER wordt namelijk vrij snel bekeken en als deze goedgekeurd wordt, dan ontvang je een mindervalide parkeerticket via hun. Mocht je aanvraag afgewezen worden, kun je hierna nog altijd een gewoon parkeerticket kopen.

MIVA-parking en Kiss & Ride

Er wordt zo dicht mogelijk bij de ingang van het festivalterrein en Camping A een parkeerplaats voor mindervaliden ingericht. Toegang hiervoor vraag je aan via INTER. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met je aanvraag!

Faciliteiten aanvragen om jou te helpen optimaal van Pinkpop te genieten doe je via het aanvraagformulier van INTER.

MIVA-faciliteiten op het terrein

Ingang festivalterrein
Er is een aparte, meer toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een beperking. Hier mag je samen met één begeleider gebruik van maken. Blindengeleide- en assistentiehonden worden op zowel het festivalterrein als op de camping toegelaten.

Verhoogde platformen
Bij de podia staat een platform waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, mensen met autismespectrumstoornissen, etc. (plus één begeleider) kunnen genieten van hun favoriete acts. Het platform is vanzelfsprekend op de eerste plaats bestemd voor mensen met een beperking. Als het te druk wordt op het platform zullen Inter-assistenten de begeleiders dan ook vragen het platform te verlaten.

Aangepaste toiletten
Er staan enkele aangepaste toiletten verspreid over het festivalterrein. Er zijn Inter-assistenten aanwezig op het festivalterrein (o.a. bij de rolstoelpodia). Zij helpen een handje waar nodig: een toiletbezoek, eten of drinken of een probleem met jouw rolstoel.

Faciliteiten aanvragen om jou te helpen optimaal van Pinkpop te genieten doe je via het aanvraagformulier van INTER.

Mag ik om medische redenen eigen eten meenemen?

Is het voor jou noodzakelijk speciale voeding of medicatie mee te nemen? Dan is het niet nodig vooraf een bewijs te krijgen of een formulier in te vullen. Je neemt op de festivaldag zelf een geldige medische verklaring (én geldig Pinkpop-ticket) mee naar de mindervalide ingang waar INTER een check uit zal voeren. Enkel personen met een verklaring kunnen gebruik maken van deze ingang. Vrienden en familie kunnen gebruik maken van de reguliere ingang!

Mag mijn rollator/scootmobiel het terrein op?

Scootmobielen en rollators zijn niet toegestaan op het festivalterrein zonder medische noodzaak en toestemming vooraf.

Faciliteiten aanvragen om jou te helpen optimaal van Pinkpop te genieten doe je via het aanvraagformulier van INTER.

Parkeren

Park & Walk

De ideale optie voor campingbezoekers! 

 • (UITVERKOCHT) P3 € 44,80 (volledig weekend, nabij Camping A en B)
 • P5  € 39,20 (volledig weekend, naast Camping C, nabij Camping B, 15 minuten lopen naar Camping A)

Gemakkelijk en dichtbij parkeren, je loopt naar de campings of het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P3 en P5 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Park & Shuttle

De ideale optie voor dagbezoekers!

 • P6 € 22,40 (dagkaart)
 • P7  € 22,40 (dagkaart, verkoop start bij uitverkopen P6)

Gemakkelijk op afstand parkeren en vanuit daar shuttle-vervoer van en naar het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P6 en P7 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Touringcar Retourtickets

Reis met een touringcar van en naar Pinkpop!

 • Heen- en terugreizen per dag of weekend
 • Vanaf € 21,- per retour

 

touringcar ticket(s) bestellen

Elektrisch voertuig

In 2023 bieden wij geen faciliteiten aan voor het opladen van elektrische auto’s.

Vergeten een parkeerticket te kopen, wat nu?

Je kunt een parkeerticket enkel als upsell-item kopen in het betaalproces van het aanschaffen van je festivalticket(s) voor Pinkpop. Mocht je dit vergeten zijn, mail dan even naar info@pinkpop.nl.

Mag ik als inzittende mee met de shuttlebus?

Één parkeerticket (P6 of P7) staat garant voor één voertuig. Het aantal inzittenden van dat voertuig mag gewoon mee met de shuttlebus richting het festivalterrein. Je hebt dus enkel een parkeerticket nodig voor het voertuig waarmee je komt.

Campings

Kamperen op Pinkpop

Tijdens Pinkpop kun je van donderdag 15 juni tot maandag 19 juni overnachten op één van onze vier officiële campings: Camping A, Camping B, Camping C óf de Glampink!

Let op! De accommodaties van de Glampink en FestiTent zijn exclusief Pinkpop weekendticket, je moet daar nog een los festivalticket bij kopen (dat doe je hier!).

Reguliere campings

De reguliere campings (A, B en C) zijn te bezoeken met een weekendticket (en polsbandje). Met een dagticket kun je géén gebruik maken van de festivalcampings, ook niet als je een combinatie van 2 of 3 dag-tickets hebt.

Glampink tickets

Luxe, gezellige en rustige accommodaties!

 • 2-, 4- en 5-persoons luxe accommodaties
 • Van € 150 tot € 439,50 per persoon per weekend

Let op! Een Glampink ticket geeft géén toegang tot het festivalterrein. Om toegang te krijgen tot het terrein heb je een geldig e-ticket nodig.

Alle Glampink accommodaties

Festitent op Camping B

Huur een kant-en-klare tent! 

 • [UITVERKOCHT] 1-, 2- en 4-persoonstenten
 • Vanaf € 13,75 per persoon per nacht

Let op! De kant-en-klare tenten van FestiTent zijn opgebouwd op Camping B. Toegang tot Camping B krijg je alleen op vertoon van een geldig weekendticket.

ALLE (FESTI)TENTEN

Kluisjes op de camping

Kluisjes op Camping A, B en C kun je enkel ter plekke reserveren voor € 15,- (gehele weekend, excl. € 0,75 servicekosten) via een QR-code.

Kan ik met een dag-ticket de camping(s) bezoeken?

Nee, want een dag-ticket geeft namelijk geen toegang tot de Pinkpop campings (ook niet met een combinatie van twee of drie dagtickets). Dit betekent dus ook dat het niet mogelijk is om met een dag-ticket te overnachten op één van de Pinkpop-campings.

Is er een camper of caravan camping?

Nee! Pinkpop is een tentenfestival. Auto’s, campers, caravans en vouwwagens, worden niet op de festivalcampings toegelaten. Wellicht kun je met jouw huisje op wielen wel terecht op camping ‘De Watertoren‘ in Landgraaf!

Festivalterrein

Festivalterrein

In 2023 vindt Pinkpop voor de 34e keer plaats op het vertrouwde festivalterrein Megaland in Landgraaf, gelegen aan de Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf.

(Consumptie)munten

Op het festivalterrein en de campings betaal je met Pinkpop-munten (merchandise uitgezonderd, dat kan ook met cash of PIN!). De Pinkpop-munten koop je bij de muntenautomaten en kassa’s. Hier kun je betalen met Maestro, Vpay, Mastercard, VISA en cash. De munten zijn niet voorafgaand aan het festival verkrijgbaar.

Het is tevens mogelijk om niet gebruikte munten terug in te leveren. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij de muntenkassa’s bij de ingang tussen 21:00 en 00:00 uur overgebleven munten terug inleveren. Let op! Dit kan alleen op deze locatie, alleen op de festivaldagen en niet op de campings.

Kluisjes

Bestel alvast een kluisje op het festivalterrein!

 • € 7,- per dag (excl. € 0,75 servicekosten)
 • € 15,- voor het gehele weekend (excl. € 0,75 servicekosten)

Na het plaatsen van een bestelling krijg je een bevestigingsmail. Op de ochtend van jouw gekozen dag(en) of weekend krijg je om 08:00 uur de unieke codes van jouw kluisje via de mail.

kluisje(s) bestellen

Infobalies

Bij de Pinkpop-infobalies kun je terecht voor alle informatie rondom het festival: het programma, de weersverwachtingen, informatie over locaties, podia, voorzieningen en openbaar vervoer. Voor vragen, problemen, klachten, complimenten, tips, en gouden ideeën zit je hier ook meteen goed!

Gevonden voorwerpen kun je bij de infobalies afgeven en/of ophalen.

Wel/niet toegestaan op het festivalterrein

Ja, wel toegestaan:

 • Kleine tassen en kleine rugzakken (max. A4-formaat 30 x 21 x 10 cm);
 • Plaid of deken om op te zitten (geen plastic zeilen);
 • Poncho’s;
 • Powerbank, max. telefoonformaat, voor eigen gebruik;
 • Simpele (digitale) fototoestellen zonder verwisselbare lens;
 • Vlaggenstokken (max. 2 cm dik en 2 m lang);
 • Lege opvouwbare waterzakjes (max. 400 ml). Let op, camelbags of andere waterhouders zoals bv. een plastic/aluminium/glazen flesje zijn niet toegestaan!
 • Zonnebrand (max. 200 ml. Factor 30+ is aan te raden);

Nee, niet toegestaan:

 • Bellenblaas;
 • Campingartikelen (zoals hamers en tentstokken);
 • Camelbags / rugzak met drinkzak;
 • Drank en eten in welke verpakking dan ook;
 • Drugs;
 • Flyers, stickers en ander promotiemateriaal;
 • Gaspatronen;
 • Geestverruimende middelen (waaronder o.a. lachgaspatronen);
 • Giftige, brandbare of explosieve materialen;
 • Glas, blik en plastic flessen;
 • Glow sticks, ‘fairy lights’, laserpennen en ander licht met gebundelde straal;
 • LED foamsticks;
 • Rugzakken;
 • (Huis)dieren;
 • Kinderwagens en (inklapbare) buggy’s;
 • Krukjes, klapstoelen en opstapjes;
 • Luchtkussens en andere opblaasbare voorwerpen en meubels zoals poefjes e.d. (incl. lamzac);
 • Markers (dikke onuitwisbare viltstift);
 • Naalden;
 • Navullingen van e-sigaretten;
 • Onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV en drones);
 • Paraplu’s, parasols en (party)tenten;
 • Plastic (bouw)zeil;
 • Professionele apparatuur, zoals foto-, audio-, beeld-, en andere opnameapparatuur is niet toegestaan. Door de organisatie worden alle camera’s met verwisselbare lenzen gezien als professioneel en zijn dus niet toegestaan. Ook action-camera’s waaronder GoPro’s zijn niet toegestaan;
 • Provocerende of gezicht bedekkende kleding;
 • Scootmobielen (enkel met medische noodzaak en toestemming vooraf via INTER);
 • Selfiesticks;
 • Skates, fietsen, steps, skateboarden;
 • Solar chargers;
 • Spandoeken;
 • Spuitbussen (m.u.v. deo en parfum);
 • Toeters, gashoorns en andere hinderlijke geluidsmakers;
 • Voetbalshirts en overige clubkleuren (motorclubs, etc.);
 • Vuurwerk, flares en confetti shooters;
 • Wandelstokken (m.u.v. medische krukken);
 • Wapens, kettingen (m.u.v. kettingen aan broeken of sieraden) of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren;
 • Waterpijpen;
 • en overige gevaarlijke voorwerpen.

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende van de security bij de ingang

Eten en drinken op het festivalterrein

Je eigen eten en/of drinken mag niet mee het festivalterrein op, er is voldoende gevarieerd en lekker eten en drinken te krijgen! De kwaliteit van het eten op Pinkpop is enorm hoog en het assortiment groeit elk jaar weer. Naast de lekkerste frietjes, snacks, kebab, pizza en ander festival eten op het hoofdterrein vind je bij de foodtrucks veel exotische gerechten en een ruime keuze aan biologische, glutenvrije, vegetarische en veganistische exotische catering, allemaal liefdevol bereid door authentieke cateraars.

 • Is het voor jou noodzakelijk speciale voeding of medicatie mee te nemen? Dan is het niet nodig vooraf een bewijs te krijgen of een formulier in te vullen. Je neemt op de festivaldag zelf een geldige medische verklaring (én geldig Pinkpop-ticket) mee naar de mindervalide ingang waar INTER een check uit zal voeren. Enkel personen met een verklaring kunnen gebruik maken van deze ingang. Vrienden en familie kunnen gebruik maken van de reguliere ingang!
 • WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) deelt weer gratis water uit! Zij zijn op het festivalterrein aanwezig (zie plattegronden voor de exacte locaties). Dit jaar zijn er bij de WML-stands geen bekers meer verkrijgbaar, maar zijn er opvouwbare Pinkpop-waterzakjes te krijgen. Erg praktisch om water bij je te kunnen dragen en toch je handen vrij te hebben, navulbaar, en het is ook nog eens een leuk souvenir. De prijs van deze waterzakjes kosten wordt later bekendgemaakt, en ze zijn verkrijgbaar bij de WML-stands. Heb je een eigen zakje, of wil je jouw bekertje van de bar hergebruiken, dan vullen ze deze ook graag met Limburgs drinkwater!
 • Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren. Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van Pinkpop personeel, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld.
 • 18+ bandje: lijk je jonger dan 25 jaar, dan wordt om je legitimatiebewijs gevraagd, blijk je daaruit dat je 18 jaar of ouder bent, dan kun je een 18+ bandje krijgen bij de bars en infobalie op het festivalterrein en de supermarkt en bars op de Pinkpop-campings.
 • Nog geen 18 en toch zin in een biertje of cocktail? Er zijn alcoholvrije varianten van deze twee op het festivalterrein te krijgen! Sterke drank hoort niet bij Pinkpop en is dan ook voor niemand toegestaan.

Wanneer is het festivalterrein geopend?

Het festivalterrein gaat elke dag om 11:00 uur open en sluit om 00:00 uur. Het programma begint iedere dag rond 12:00 uur. Uiteraard zijn deze tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Is er een kolfruimte aanwezig?

Speciaal voor alle moeders is er een kolfruimte ingericht bij onze EHBO. In deze ruimte is het tevens ook mogelijk om moedermelk te bewaren in een koelkast.

Werken op Pinkpop

Werken op Pinkpop

We werken bij Pinkpop nauw samen met lokale verenigingen, cateraars en vrijwilligers. Daarnaast kunnen freelancers zich via Festivalbanen aanmelden om te werken op ons festival. Mocht je geïnteresseerd zijn in een andere samenwerking, mail dan gerust naar info@pinkpop.nl

Vrijwilliger worden

We krijgen elke editie hulp van duizenden vrijwilligers. De inschrijvingen voor 2023 zijn reeds gesloten.

Cateraar aanmelden

Ben je geïnteresseerd om met jouw foodtruck op de Kalm Aan Laan of Pinkpop te staan? Stuur dan een mail naar info@pinkpop.nl!

Samenwerking met Festivalbanen

We hebben een samenwerking met Festivalbanen voor (tijdelijk) werk op ons festival. Op hun website vind je een overzicht van de leukste en interessantste banen in o.a. productie, crowd management, licht en geluid, sanitair, stroomvoorziening en nog véél meer!

Verenigingen aanmelden

Ons barpersoneel bestaat voor een groot gedeelte uit leden van lokale verenigingen waarmee we nauw samenwerken. Wil jij jouw vereniging opgeven? Mail dan naar info@pinkpop.nl

Goed om te weten voor je jouw vereniging aanmeldt:

 • Per vereniging hebben we minimaal 25 leden nodig die willen helpen
 • Het is wenselijk dat er ervaren tappers binnen jullie vereniging meehelpen
 • De vereniging moet geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (t.b.v. de vergoeding)

Stage lopen bij Pinkpop

Op dit moment zijn we niet op zoek naar stagiair(e)s. Uiteraard mag je altijd jouw CV en motivatie naar ons opsturen.

Kaarten van 2020 en 2021 behouden

Kaarthouders verplaatste 51e editie

Bezoekers die hun ticket(s) hebben behouden tijdens de verplaatsing van de 51e editie hebben recht op voorrang. Zij krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

Toegang tot pre-sale

Bezoekers die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van Pinkpop krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

De pre-sale voor de 52e editie van Pinkpop heeft al plaatsgevonden. Heb jij de pre-sale gemist? Volgend jaar kun je weer gebruikmaken van de pre-sale als je voldoet aan bovenstaand verhaal.

Geldigheid voucher

Tussentijds is de looptijd van het tegoed/de voucher in overleg met diverse instanties verlengt. De voucher (en dus het tegoed) blijft 5 jaar geldig. Je kunt jouw voucher dus inzetten voor het kopen van tickets voor Pinkpop 2023 of zelfs 2024! Ook krijg je als voucher houder toegang tot de pre-sale van Pinkpop 2023, waarmee je dus voorrang krijgt op de kaartverkoop zodat je zeker kan zijn van een ticket.

Mocht je geen gebruik willen maken van de voucher dan is het ook mogelijk om een refund te vragen via info@pinkpop.nl (o.v.v. jouw klant- en ordernummer). Hiermee vervalt dan wel het recht op voorrang bij de kaartverkoop.

Kan mijn toegang tot de pre-sale vervallen?

Als je dit jaar besluit geen tickets voor Pinkpop te kopen dan zouden we uiteraard heel erg jammer vinden, maar dat verandert niets aan jouw voorrang voor 2024 en 2025. Deze blijft gewoon staan en ook dan krijg je opnieuw toegang tot de pre-sale.

Let op! Besluit je om in plaats van jouw voucher te behouden een refund aan te vragen, dan vervalt jouw recht op toegang tot de pre-sale.