Campings

Tijdens Pinkpop kun je van donderdag 15 juni tot maandag 19 juni overnachten op één van onze vier officiële campings: Camping A, Camping B, Camping C óf de Glampink!

De reguliere campings (A, B en C) zijn te bezoeken met een weekendticket (en polsbandje). Als je een weekendticket hebt, kun je zowel op Camping A, B als C jouw tentje opzetten. Met een dagticket kun je géén gebruik maken van de festivalcampings, ook niet als je een combinatie van 2 of 3 dag-tickets hebt.

Let op! De accommodaties van de Glampink en FestiTent zijn exclusief Pinkpop weekendticket, je moet daar nog een los festivalticket bij kopen (dat doe je hier!).

Glampink tickets

Luxe, gezellige en rustige accommodaties!

  • 2-, 4- en 5-persoons luxe accommodaties
  • Van € 150 tot € 439,50 per persoon per weekend

Let op! Een Glampink ticket geeft géén toegang tot het festivalterrein. Om toegang te krijgen tot het terrein heb je een geldig e-ticket nodig.

Alle Glampink accommodaties

Festitent op Camping B

Huur een kant-en-klare tent! 

  • [UITVERKOCHT] 1-, 2- en 4-persoonstenten
  • Vanaf € 13,75 per persoon per nacht

Let op! De kant-en-klare tenten van FestiTent zijn opgebouwd op Camping B. Toegang tot Camping B krijg je alleen op vertoon van een geldig weekendticket.

ALLE (FESTI)TENTEN

Reguliere campings

De reguliere campings (A, B en C) zijn te bezoeken met een weekendticket (en polsbandje). Met een dagticket kun je géén gebruik maken van de festivalcampings, ook niet als je een combinatie van 2 of 3 dag-tickets hebt.

Campingprogramma

Ook tijdens de 52e editie houden we elke avond een feestje voor iedereen die na een dag festivalterrein nog energie over heeft èn een weekendticket + polsbandje heeft (dus ook Glampink bezoekers)!

Heb jij nog tips voor het camping programma? Laat ze ons weten via info@pinkpop.nl!

Kan ik met een dag-ticket de camping(s) bezoeken?

Nee, want een dag-ticket geeft namelijk geen toegang tot de Pinkpop campings (ook niet met een combinatie van twee of drie dagtickets). Dit betekent dus ook dat het niet mogelijk is om met een dag-ticket te overnachten op één van de Pinkpop-campings.

Wanneer zijn de campings geopend?

De campings van Pinkpop (Camping A, Camping B, Camping C en de Glampink) zijn geopend vanaf donderdag 15 juni om 18:00 uur tot maandag 19 juni 12:00 uur. Uiteraard zijn deze tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Op welke camping mag ik mijn tent opzetten?

Een weekendticket geeft toegang tot alle reguliere campings (A, B en C). Jouw festivalticket is niet aan één specifieke camping verbonden, dus je mag jouw tentje op elke camping opzetten. Om te overnachten op de Glampink heb je uiteraard een Glampink-ticket nodig.

Is er een camper of caravan camping?

Nee! Pinkpop is een tentenfestival. Auto’s, campers, caravans en vouwwagens, worden niet op de festivalcampings toegelaten. Wellicht kun je met jouw huisje op wielen wel terecht op camping ‘De Watertoren‘ in Landgraaf!

Parkeerticket nodig bij verblijf op Glampink?

Als jij een ticket hebt voor een Glampink-accommodatie heb je géén los parkeerticket nodig. Bij de Glampink zit namelijk een parkeerticket voor de speciale Glampink-parkeerplaats (direct naast de Glampink) inbegrepen!

Nog

tot Pinkpop 2023

Tickets