Vaste Gast-ticket

Vanaf 2024 kun je vooraf een persoonsgebonden plekje op jouw favoriete camping reserveren met het Vaste Gast-Ticket. Zo is er altijd een stukje gras op jouw favoriete camping voor je vrij. Kom je dus met meerdere personen? Dan dienen jullie allemaal in het bezit te zijn van een eigen Vaste Gast-Ticket! 

Wat de voordelen per camping zijn, lees je hier.

Let op: Vaste Gast-Tickets zijn persoonsgebonden. Wil je dus met bijvoorbeeld zes personen op Camping A overnachten, dan hebben jullie alle zes een Vaste Gast-Ticket nodig!

Doordat er geen Vaste Gast-Tickets meer beschikbaar zijn, is Camping A al voor opening van terrein VOL. Je kunt op dit moment nog enkel een groepsplek aanschaffen voor Camping A.

Het ticket is normaliter alleen aan te schaffen als aanvullend artikel bij een weekendticket voor het festival. Die koop je hier. Bij hoge uitzondering kun je het Vaste Gast-Ticket dit jaar ook nog later toevoegen aan jouw bestelling, door het ticket aan te schaffen via deze link.

Het Vaste Gast-Ticket is gloednieuw! Daarom hebben we alle belangrijkste vragen HIER voor je opgesomd.

De organisatie van Pinkpop bepaalt te allen tijde waar je staat en of je moet opschuiven of verplaatsen als dit nodig is.

FAQ

Waarom vaste gast-ticket?

Afgelopen jaren merkten we steeds vaker dat we mensen teleur moesten stellen omdat hun gewenste camping al vol was. Om onze vaste gasten met open armen te ontvangen in Landgraaf, is het vanaf 2024 mogelijk om voorafgaand aan het festival een plekje op jouw favoriete camping te reserveren.

Wat is het Vaste Gast-ticket?

Het Vaste Gast-ticket biedt garantie voor een willekeurige plek op jouw favoriete camping. Er wordt geen vaste plek op de camping voor je gereserveerd, maar dat je op jouw favoriete camping staat is zeker. Op moment van aankomst kijk je waar er plek beschikbaar is.

Kosten vaste gast-ticket?

Bij aankoop van een weekendticket voor het festival koop je direct het Vaste Gast-Ticket voor € 5,- per persoon. Let op: de gereserveerde plek is persoonsgebonden en niet tent gebonden. Slaap je dus met meerdere personen in een tent, dan dienen deze allemaal in het bezit te zijn van een Vaste Gast-Ticket.

Hoe koop ik Vaste Gast-Ticket?

Je kunt een Vaste Gast-Ticket alléén tijdens het bestelproces van jouw weekendticket kopen als aanvullend artikel. Via de ticketshop van Ticketmaster word je verwezen naar de aanvullende artikelen die bij jouw weekendticket passen.

Let op: je moet dit dus actief aanklikken en kunt het niet op een later moment kopen!

Kan ik vaste gast-ticket later kopen?

Nee. Het Vaste Gast-Ticket is een toevoeging op jouw weekendverblijf en dien je direct bij aankoop van je weekendticket te kopen. Het is dus niet meer mogelijk om hierna nog een plekje op jouw favoriete camping te reserveren of het Vaste Gast-Ticket later toe te voegen aan je bestelling.

Zonder Vaste Gast-Ticket kan je dus een plek kiezen op basis van ruimte op de campings, maar je bent niet zeker van een plek op jouwfavoriete camping. Als veel bezoekers namelijk een Vaste Gast-Ticket kopen voor jouw favoriete camping, kan het zijn dat deze al vol ligt.

 Let op: Vaste Gast-Tickets worden tot maandag 10 juni verkocht. Hierna starten wij met het klaarmaken van de campings voor jullie komst en kunnen we geen rekening meer houden met nieuwe vaste gasten.

Tent delen, allebei vaste gast-ticket nodig?

Een Vaste Gast-Ticket is persoonsgebonden en niet tent gebonden. Als je dus een gegarandeerde plek op jouw favoriete camping wilt, dan heb je altijd een eigen Vaste Gast-Ticket nodig.

Plek vrijhouden met vaste gast-ticket?

Je kunt geen plek vrijhouden voor andere vrienden met een Vaste Gast-Ticket. Als je dat wilt, dien je een groepsplek aan te schaffen: dat kan hier. Het Vaste Gast-Ticket is geen afgezette plek op de camping, maar zorgt er puur voor dat jij al bent meegenomen in onze tellingen voordat je in de rij staat.

Let op: het kan voor komen dat jouw favoriete camping al uitverkocht is voor het festival start. Denk dus goed na over of je het aanvullend artikel wilt aanschaffen vóórdat je jouw festivaltickets koopt.

Andere campings bezoeken met Vaste Gast-Ticket ?

Je kunt alle reguliere campings bezoeken als je een Vaste Gast-Ticket hebt voor jouw favoriete camping. Het Vaste Gast-Ticket zorgt ervoor dat jouw tentje gegarandeerd op jouw lievelingscamping staat. Je kunt nog steeds naar andere campings wandelen om daar van de sfeer te genieten voor je weer naar jouw favoriete camping terugkeert.

Koop je bijvoorbeeld een vaste gast-ticket voor Camping A? Dan kun je nog steeds naar Jan’s Feestcafé en de Desperados Area op Camping B op vertoon van jouw weekend polsbandje.

Zonder vaste gast-ticket gebruik maken van camping?

Je kunt zonder Vaste Gast-Ticket nog steeds gebruik maken van de reguliere campings. Voor iedereen in het bezit van een geldig weekendticket is kamperen mogelijk. Maar als jij een Vaste Gast-Ticket koopt, heb jij de zekerheid dat je jouw tentje kunt opzetten op jouw favoriete camping. Je hoeft dus niet per se heel vroeg te komen, want jouw plek is gegarandeerd.

Koop je dit niet, dan kan je bij aankomst ter plekke kijken waar er nog plaats vrij is. De laatste jaren is het steeds vaker voorgekomen dat we mensen ter plekke hebben moeten teleurstellen zodra het bordje ‘Camping VOL’ werd uitgehangen. Het kan dus ook zo zijn dat als jij geen Vaste Gast-Ticket koopt, de camping waar jij voorheen sliep al volgeboekt is voordat deze open gaat.

Op welke camping nog plek zonder vaste gast-ticket?

We houden iedereen voor aanvang van het festival op de hoogte via onze website en socials over op welke campings nog plek (of niet) is. Het kan voor komen dat jouw favoriete camping niet meer beschikbaar is voor het festival start. Denk dus goed na over of je het Vaste Gast-Ticket wilt kopen!

  • Camping A is niet meer beschikbaar

Meer extra’s met Vaste Gast-ticket?

Het Vaste Gast-Ticket biedt buiten de gegarandeerde plek op jouw favoriete camping geen extra voordelen. Het is enkel een reservering zodat je weet dat je gegarandeerd een plek op jouw favoriete camping hebt.

Ik arriveer pas op vrijdag. Blijf ik Vaste Gast?

Ja! Doordat je een Vaste Gast-Ticket hebt, maakt het niet uit wanneer je naar Landgraaf afreist. Wij houden te allen tijde ruimte voor je vrij op jouw favoriete camping. Het is dus niet nodig om op donderdag al vroeg in de rij te gaan staan. Let echter wel op: het Vaste Gast-Ticket is geen afgezette plek op de camping, maar puur een garantie van ruimte op deze camping voor jou. Wil je liever een gereserveerde, vaste plek? Kijk dan eens naar onze groepsplekken.

Let op: Een Vaste Gast-Ticket is namelijk persoonsgebonden en niet tent gebonden. Je kunt dus geen extra plek vrijhouden voor jouw vrienden met dit ticket. Jouw vrienden dienen zelf ook een ticket te reserveren als ze van dit aanvullend artikel gebruik willen maken.

Ik arriveer als eerste, kan ik plek vrijhouden?

Nee! Een Vaste Gast-Ticket is namelijk persoonsgebonden en niet tent gebonden.

Let op: Een Vaste Gast-Ticket is persoonsgebonden en niet tent gebonden. Je kunt dus geen extra plek vrijhouden voor jouw vrienden met dit ticket. Jouw vrienden dienen zelf ook een ticket te reserveren als ze van dit aanvullend artikel gebruik willen maken.

Vaste Gast-Ticket gekocht maar vrienden op andere camping. Wat nu?

In dit geval adviseren we je contact met ons op te nemen via de mail. Stuur in deze mail direct jouw order- en klantnummer mee, dan kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen.

Vaste Gast-Ticket nodig voor groepsplek?

Nee, want jouw groepsplek is al ingericht op een vaste plek op Camping A of B (afhankelijk van de groepsplek die je gekozen hebt).

Vaste Gast-Ticket nodig voor Glampink?

Nee, want jouw Glampink-accommodatie is al ingericht op een vaste plek op de Glampink.

Vaste Gast-Ticket nodig op MIVA-Camping?

Nee, dit staat los van het Vast Gast-Ticket. Om gebruik te maken van de MIVA-Camping, dien je een aparte aanvraag te doen via het aanmeldformulier van INTER.

Kan ik een Vaste Gast-Ticket kopen met een dag-ticket?

Nee, want je krijgt enkel toegang tot de festivalcampings als je in het bezit met van een geldig weekendticket. Die koop je hier.

Advertentie