Nieuws - 23 februari 2024

Doe met ons mee aan de Maas Cleanup 2024!

Samen zorgen we voor de letterlijke grond van ons bestaan. Want alleen met aandacht voor onze omgeving, is er toekomst voor ons festival. Daarom gaan we op zaterdag 23 maart 2024 samen met ons team, onze crew en hopelijk jou aan de slag langs de Maas!

Help jij ons mee met de Maas Cleanup? Meld je dan aan voor een actie langs de Maas! Onze uitvalsbasis is de opruimactie in Borgharen op zaterdag 23 maart. Is Borgharen voor jou niet in de buurt? Dan kun je je ook aanmelden voor een andere opruimactie in het land! Zo kleuren we op zaterdag 23 maart met z’n allen één dag van roze naar blauw.

Om jullie een duwtje in de groene richting te geven, verloten we samen met de Maas Cleanup een aantal weekendtickets voor Pinkpop 2024 onder de deelnemende vrijwilligers. Neem dus gerust nog meer familie en vrienden mee!

We dragen graag ons steentje bij aan maatschappelijke en duurzame initiatieven. Samen zorgen we immers voor de letterlijke grond van ons bestaan. De Maas Cleanup sluit daarin perfect aan bij onze duurzaamheidsdoelen. Want alleen met aandacht voor onze omgeving, is er toekomst voor ons festival! Niek Murray (Festivalmanager Pinkpop) vertelt: “Sommigen van ons hebben al eerder met een opruimactie van Maas Cleanup meegedaan. Het is een mooi initiatief om onze schouders onder te zetten.”

Maas Cleanup ruimt in één dag zo’n 200.000 kilo afval op. Duizenden vrijwilligers verzetten op 23 maart samen met bedrijven en (natuur)organisaties gigantisch veel werk om de oevers van de Maas afvalvrij te maken. Via de Maas Cleanup lees je meer over onze samenwerking.

Advertentie