Nieuws - 31 mei 2024

Camping A is VOL!

Doordat er geen Vaste Gast-Tickets meer beschikbaar zijn, is Camping A al voor opening van terrein VOL. Je kunt op dit moment nog enkel een groepsplek aanschaffen voor Camping A. Mocht je geen Vaste Gast-Ticket óf groepsplek-ticket hebben, dan verwijzen we je graag door naar één van de andere campings die nog wel beschikbaar zijn. 

Kampeerders kunnen nog terecht op Camping B, Camping C en de Glampink. Let op: Glampink toegang is alleen mogelijk in bezit van een Glampink-ticket. Uiteraard houden we alle bezoekers op de hoogte zodra ook één van deze campings op voorhand vol is.

 
Wil je toch op Camping A staan? De laatste groepsplekken zijn nu te koop:

Geen ticket voor Camping A?

Op welke camping nog plek zonder vaste gast-ticket?

We houden iedereen voor aanvang van het festival op de hoogte via onze website en socials over op welke campings nog plek (of niet) is. Het kan voor komen dat jouw favoriete camping niet meer beschikbaar is voor het festival start. Denk dus goed na over of je het Vaste Gast-Ticket wilt kopen!

  • Camping A is niet meer beschikbaar

Op welke camping mag ik mijn tent opzetten?

Een weekendticket geeft toegang tot alle reguliere campings (A, B en C), mits plek beschikbaar. Jouw festivalticket is niet aan één specifieke camping verbonden, dus je mag jouw tentje op elke camping opzetten mits daar nog plek is. Om te overnachten op de Glampink heb je uiteraard een Glampink-ticket nodig.

Nieuw: Vaste Gast-Ticket! Dit jaar kun je voor slechts € 5,- een plek reserveren op jouw favoriete camping, zo ben je vooraf verzekerd van een plek. Meer info? Check het Vaste Gast-Ticket! Let op: dit ticket is persoonsgebonden. Iedereen die een plekje op een favoriete camping wilt, moet in het bezit zijn van een eigen Vaste Gast-Ticket.

Vaste Gast Ticket? Controleer:

Plek vrijhouden met vaste gast-ticket?

Je kunt geen plek vrijhouden voor andere vrienden met een Vaste Gast-Ticket. Als je dat wilt, dien je een groepsplek aan te schaffen: dat kan hier. Het Vaste Gast-Ticket is geen afgezette plek op de camping, maar zorgt er puur voor dat jij al bent meegenomen in onze tellingen voordat je in de rij staat.

Let op: het kan voor komen dat jouw favoriete camping al uitverkocht is voor het festival start. Denk dus goed na over of je het aanvullend artikel wilt aanschaffen vóórdat je jouw festivaltickets koopt.

Tent delen, allebei vaste gast-ticket nodig?

Een Vaste Gast-Ticket is persoonsgebonden en niet tent gebonden. Als je dus een gegarandeerde plek op jouw favoriete camping wilt, dan heb je altijd een eigen Vaste Gast-Ticket nodig.

Andere campings bezoeken met Vaste Gast-Ticket ?

Je kunt alle reguliere campings bezoeken als je een Vaste Gast-Ticket hebt voor jouw favoriete camping. Het Vaste Gast-Ticket zorgt ervoor dat jouw tentje gegarandeerd op jouw lievelingscamping staat. Je kunt nog steeds naar andere campings wandelen om daar van de sfeer te genieten voor je weer naar jouw favoriete camping terugkeert.

Koop je bijvoorbeeld een vaste gast-ticket voor Camping A? Dan kun je nog steeds naar Jan’s Feestcafé en de Desperados Area op Camping B op vertoon van jouw weekend polsbandje.

Vaste Gast-Ticket gekocht maar vrienden op andere camping. Wat nu?

In dit geval adviseren we je contact met ons op te nemen via de mail. Stuur in deze mail direct jouw order- en klantnummer mee, dan kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen.

Groepsplek? Controleer:

Waar liggen de groepsplekken?

De groepsplekken zijn dit jaar alleen ingericht op Camping A en Camping B. En dus niet op Camping C.  Bij het aanschaffen van een ticket kies je dus automatisch voor één van deze campings. Alle groepsplekken liggen op een centrale plek op de camping. Zo ben je snel bij de afterparty’s en faciliteiten maar kun je ook even bijtanken in je tentje.

Hoe claim ik mijn groepsplek als ik eenmaal in Landgraaf ben?

Je betreedt de camping op vertoon van jouw weekendticket. Als je eenmaal binnen bent op jouw favoriete camping, gaat de hoofdboeker van jullie groepsplek naar de incheckbalie van de groepsplekken. Hier ontvangt de hoofdboeker vervolgens alle info zodat jullie zorgeloos met z’n allen naar de groepsplek kunnen!

Als ik een groepsplek koop, heb ik dan een Vaste Gast-ticket nodig?

Nee, want jouw groepsplek is al ingericht op een vaste plek op Camping A of B (afhankelijk van de groepsplek die je gekozen hebt). Je bent dan dus al zeker van een plek op de camping waar jouw groepsplek zich bevindt.

Advertentie