Nieuws - 13 juni 2024

Download al je Pinkpop-tickets vóór vertrek!

Dit jaar werken wij voor het eerst met mobiele tickets: tickets die na aankoop automatisch in jouw Ticketmaster-account verschijnen via de Ticketmaster app. LET OP: om het feest voor jou zo snel mogelijk te laten starten wanneer je op het terrein aankomt, vragen we je om je goed voor te bereiden. Download jouw Pinkpop-tickets vóór vertrek naar Landgraaf in de Ticketmaster app.

Door je ticket(s) in de dagen voor Pinkpop alvast te downloaden, zorgen we samen voor een zo snel mogelijke doorstroom. Doordat het op het terrein druk is, kan het namelijk zo zijn dat jouw internetverbinding beperkt is en je geen toegang hebt tot je tickets als je deze niet vooraf hebt gedownload. Dit is dus erg belangrijk!

Het downloaden van je ticket(s) doe je als volgt:

  • Download de Ticketmaster app
  • Log hier in met jouw Ticketmaster account
  • Ga in de Ticketmaster app naar ‘Mijn tickets’
  • Open hier al jouw Pinkpop-bestellingen: zodra je de QR-codes ziet, zijn de tickets gedownload naar jouw telefoon
  • Wanneer je op het festivalterrein aankomt, laat je de tickets scannen en gaat jouw festivalweekend van start!

Let op: als je tussentijd uitlogt of de app verwijdert, zijn jouw tickets niet meer in de app opgeslagen en dien je deze opnieuw te downloaden. Als dit het geval is, download de tickets dan opnieuw vóórdat je naar Landgraaf vertrekt. Kom jij Pinkpop vanuit het buitenland bezoeken of ben je niet in de gelegenheid om de app te downloaden? Het is ook mogelijk om de tickets via een mobiele browser te openen. Hou er wel rekening mee dat je hiervoor op locatie afhankelijk bent van een werkende internetverbinding.

Doorsturen en doorverkopen

Heb jij tickets gekocht voor jou en je vrienden/familie en wil jij iedereen diens eigen ticket toesturen? Dat kan door in jouw bestelling op ‘doorsturen’ te klikken. Zo is het niet meer nodig om allemaal tegelijk naar binnen te gaan. Ook is het mogelijk om tickets op een veilige manier door te verkopen via de Ticketmaster app. De mogelijkheid om je weekendtickets door te verkopen stopt op donderdag 20 juni om 14:00 uur. De mogelijkheid om je dagtickets door te verkopen stopt op de dag waarop jouw ticket geldig is om 10:00 uur. De mogelijkheid om jouw tickets naar vrienden/familie door te sturen blijft gedurende het hele evenement beschikbaar. Voor alle informatie over het doorsturen en doorverkopen van tickets, raden we je aan te kijken op Ticketmaster.nl.