Let op! De ticket verkoop voor Pinkpop 2019 start op zaterdag 16 maart 2019 om 10:00 uur.

Pinkpop heeft feest! Het festival viert in 2019 haar 50ste verjaardag; een gouden jubileum, een uniek record!

Sinds 1990 is Pinkpop opgenomen in het Great Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival in Nederland (maar volgens velen zelfs van de wereld). Meer leuke weetjes over Pinkpop, de geschiedenis, alle acts en de posters vind je hier.

Waar

In 2019 vindt Pinkpop voor de 32e keer plaats op het vertrouwde festivalterrein Megaland in Landgraaf, voorheen een draf- en renbaan. De eerste editie van het festival vond plaats op 18 mei 1970 in Geleen (waar Pinkpop zeventien keer plaatsvond) en in 1987 werd eenmalig uitgeweken naar Baarlo. Meer over de geschiedenis van Pinkpop vind je hier.

Pinkpop wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bereidwillige medewerking van Gemeente Landgraaf en haar inwoners!

Wanneer

Pinkpop vindt in 2019 in het Pinksterweekend plaats: op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni.

Wat

Op het festivalterrein van Pinkpop geniet je drie dagen lang van meer dan 50 topacts op een van de 5 podia (open-air en overdekt). Naast het open hoofdterrein vind je kleinere intieme area’s zoals de Kalm aan Laan en de Garden of Love met een meer gevarieerd aanbod aan eten en drinken en waar je kunt relaxen. Op de festivalmarkt is er een uniek aanbod aan bohemian, vintage, boots, tasjes, shirts (ook voor kids), zonnebrillen, hoedjes, sieraden en nog veel meer! Vaak zijn het eigen ontwerpen van de creatieve standhouders.

Wil je ’s nachts nog doorfeesten dan is er op Camping B een nachtprogramma (alleen voor weekendticket houders!).

Bekijk hier foto’s van Pinkpop.

Veel gestelde vragen

Mag ik (mijn) kinderen meenemen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Pinkpop heeft geen gereduceerd tarief voor kinderen. Dit is een bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen. Kinderen lopen bij onregelmatigheden op het terrein extra gevaar. De organisatie raadt dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal wordt bezocht.

Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein of de Pinkpop campings op te gaan is 12 jaar.

Minimum leeftijd?

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein of de Pinkpop campings op te gaan is 12 jaar.

Let op! Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig entreeticket.

Bezoekers met een beperking?

In samenwerking met INTER, leidraad voor toegankelijke evenementen, proberen wij het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van de mindervalide-faciliteiten op het festivalterrein en/of camping A? Vul dan na aanschaffen van een regulier Pinkpop ticket het online aanvraagformulier in.

Let op! Er zijn voor Pinkpop geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.