Nieuws - 28 oktober 2022

Robbie Williams tweede headliner 52e editie Pinkpop

Ook Editors en Goldband aan line-up toegevoegd

Robbie Williams voegt Landgraaf toe aan zijn tourschema voor 2023 en wij onze headliner aan de Pinkpop-zaterdag! De Britse hitmachine vult hiermee een plek in het programma waarvan hij in 2015 al van bewees het volledige publiek op Megaland mee te kunnen krijgen en elke centimeter van het podium te benutten.

Ook Editors vindt hun weg terug naar Pinkpop: op vrijdag 16 juni speelt de band voor de zevende keer op ons podium. Met hun pas uitgebrachte album ‘EBM’ beloven ze Landgraaf ook deze weer te verrassen. En jullie Gouden Tip is gehoord: Goldband komt de festivalweide op zondag 18 juni afbreken! De Haagse popsensatie heeft nog wat energie over na hun absurde festivalseizoen van 2022 en bewaart die voor hun kennismaking met Limburg.

Tickets

Tickets zijn vanaf zaterdag 26 november a.s. vanaf 10:00 uur te koop via Ticketmaster. Tickethouders die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van het festival krijgen zoals beloofd voorrang op de reguliere kaartverkoop. Daarover krijgen zij nog bericht. Ticketprijzen worden later bekendgemaakt.