Alle Pinkpop merchandise is verkrijgbaar via www.pinkpopsouvenirs.nl.

Tijdens het festival wil iedereen zich natuurlijk in Pinkpop-stijl kunnen vertonen. Of dat nu met een zonnebril, T-shirts of zweetbandjes is: Pinkpop is niet compleet zonder merchandise. Uiteraard helpen wij daar graag een handje aan mee met de nieuwe collectie Pinkpop-merchandise.

Amnesty Pinkpophoedje

Allereerst mag natuurlijk het Amnesty Pinkpophoedje niet ontbreken! Dit jaar heeft het hoedje, ontworpen door Bas Kosters, een uniek design. Het is namelijk het eerste Pinkpophoedje dat ook binnenstebuiten gedragen kan worden! Aan de buitenkant, zoals altijd, een mooi roze design, en aan de binnenkant een zwart design. Zo heb je twee hoedjes in één! Het Amnesty-hoedje kost voor het festival €10,00 en is verkrijgbaar via Amnesty International en Ticketmaster. Het hoedje kan tijdens de festivaldagen opgehaald worden bij de Amnesty stand op het festivalterrein. De hoedjes zijn uiteraard ook te koop op het festivalterrein zelf, hier kosten ze 4 consumptiemunten.

Sokken

Een ander leuk merchandise item is het setje Pinkpopsokken! Deze kosten €11,50 (excl. verzendkosten).

Jubileum Munt

De Jubileum Munt, uitgegeven door De Koninklijke Nederlandse Munt, is het meest speciale aandenken aan de 50ste editie van het festival. De prijs van de Jubileum Munt is € 12,50 (excl. verzendkosten). Er zijn slechts 6000 stuks beschikbaar en OP=OP!

Overig

Buiten deze items zijn er natuurlijk nog vele andere artikelen verkrijgbaar in onze webstore. Denk daarbij bijvoorbeeld aan keycords, magneten, stickers en sleutelhangers. Ook is er merchandise in de vorm van T-shirts verkrijgbaar. Van baby rompertjes tot kindershirts en wielrenkleding: er is voor iedereen wel iets te vinden! Voor de verzamelaars hebben we ook ansichtkaarten met de posters van alle edities van Pinkpop tot nu toe!