FAQ

Op deze pagina lees je alle praktische informatie over Pinkpop 2023 en krijg je antwoord op de meest veelgestelde vragen. 

Zie je jouw gewenste info of antwoord er niet tussen staan? Mail dan gerust naar info@pinkpop.nl!

Tickets

Dag-tickets

Een volledige festivaldag op Megaland!

 • Vrijdag 16 juni € 135,-
 • Zaterdag 17 juni € 135,-
 • Zondag 18 juni € 135,-

Let op! Een dag-ticket geeft géén toegang tot de Pinkpop-campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dag-tickets. Wil je feesten op de campings? Dan heb je een weekendticket nodig!

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

dag-ticket(s) bestellen

Weekendtickets

Drie festivaldagen en (after)party’s op de camping!

 • Donderdag 15 t/m maandag 19 juni € 275,-

 

Een weekendticket geeft toegang tot het festivalterrein van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni. Ook kun je hiermee vanaf donderdag 15 juni om 18:00 uur tot maandag 19 juni 12:00 uur naar camping A, B en C.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

weekendticket(s) bestellen

Wilhelmina Sky Deck-tickets

Tilt de Pinkpop-ervaring naar topniveau!

 • Dag-tickets Wilhelmina Sky Deck € 370,-
 • Weekendtickets Wilhelmina Sky Deck € 840,-

Let op! Het Wilhelmina Sky Deck is alleen toegankelijk per trap. Alleen Sky Deck weekendtickets geven toegang tot de camping(s). Meer info over de arrangementen van het Sky Deck lees je hier.

Je kunt maximaal 8 tickets per transactie aanschaffen. Alle ticketprijzen zijn inclusief € 15,- servicekosten per ticket en BTW. 

Sky Deck Ticket(s) bestellen

Collector Cards

Een collector’s item voor bij de verzameling!

 • Collector Card € 7,95

Let op! De collector card geeft géén toegang tot het festivalterrein of de campings. Toegang krijg je enkel op vertoon van een geldig e-ticket. De collector card is een mooi en persoonlijk souvenir van de 52e editie van Pinkpop.

collector card bestellen

Doorverkooptickets

Ticketmaster, ons officiële en enige verkoopkanaal, heeft een nieuwe service: ‘doorverkooptickets’. Hierdoor kun je veilig en eerlijk je eigen Pinkpop ticket doorverkopen of een niet-meer-beschikbaar ticket van een andere fan overnemen.

Verkopen?

Het aanbieden van je ticket is heel makkelijk:
1. Log in bij je Ticketmasteraccount
2. Selecteer het ticket dat je wilt verkopen en klik op de ‘verkoop’ knop
3. Bepaal je verkoopprijs.

Je ticket is hierna direct beschikbaar voor andere fans!

Kopen?

Op de Pinkpop evenementpagina’s van Ticketmaster vind je onder ‘Andere opties’ de tickets die beschikbaar gesteld zijn door andere fans. Ook kun je je inschrijven op de wachtlijst. Zodra er tickets beschikbaar komen ontvang je een mail vanuit Ticketmaster. De wachtlijstoptie komt tevoorschijn wanneer je bij een regulier ticket op ‘doorgaan’ klikt.

Doorverkooptickets worden na verkoop bij de verkoper onklaar gemaakt. De koper ontvangt een nieuw ticket met een nieuwe barcode.

Pinkpop zaterdag- en zondagtickets zijn momenteel nog direct beschikbaar via Ticketmaster.

Kijk hier wanneer je nog vragen hebt over doorverkooptickets.

Let op: Het doorverkopen van parkeertickets is niet mogelijk, deze kun je na verkoop van je festivalticket onklaar laten maken waarop je het tegoed teruggestort krijgt.

 

Kan ik een weekendticket delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou daarnaast ook je ticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Wat is de minimumleeftijd voor Pinkpop?

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te mogen bezoeken is 12 jaar.

Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar mogen alleen mee naar Pinkpop onder begeleiding en in bezit van een geldig festivalticket. Om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen.

We raden het dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal bezocht wordt.

Wat is er geregeld voor mensen met een beperking?

Wil je gebruik maken van faciliteiten voor mensen met een beperking op ons festivalterrein, camping A of de parking? Vul dan na aanschaffen van een regulier Pinkpop ticket het online aanvraagformulier in.

Er zijn geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan een begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Is het voor jou noodzakelijk speciale voeding of medicatie mee te nemen? Dan is het niet nodig vooraf een bewijs te krijgen of het formulier in te vullen. Je neemt op de festivaldag zelf een geldige medische verklaring (+ een geldig Pinkpop-ticket) mee naar de mindervalide ingang waar INTER een check uit zal voeren. Enkel personen met een verklaring kunnen gebruik maken van deze ingang. Vrienden en familie kunnen gebruik maken van de reguliere ingang!

Let op! Koop géén los parkeerticket. Jouw aanvraag bij INTER wordt namelijk vrij snel bekeken en als deze goedgekeurd wordt, dan ontvang je een mindervalide parkeerticket via hun. Mocht je aanvraag afgewezen worden, kun je hierna nog altijd een gewoon parkeerticket kopen.

Is er ook fysieke kaartverkoop?

Nee, de kaartverkoop van Pinkpop 2023 verloopt volledig online. Er zijn dus geen fysieke verkoopadressen.

Parkeren

Park & Walk

De ideale optie voor campingbezoekers! 

 • P3 € 44,80 (volledig weekend, nabij Camping A en B)
 • P5  € 39,20 (volledig weekend, naast Camping C, nabij Camping B, 15 minuten lopen naar Camping A)

Gemakkelijk en dichtbij parkeren, je loopt naar de campings of het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P3 en P5 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Park & Shuttle

De ideale optie voor dagbezoekers!

 • P6 € 22,40 (dagkaart)
 • P7  € 22,40 (dagkaart, verkoop start bij uitverkopen P6)

Gemakkelijk op afstand parkeren en vanuit daar shuttle-vervoer van en naar het festivalterrein.

Let op! De parkeertickets voor P6 en P7 kun je enkel aanschaffen wanneer je jouw ticket(s) voor Pinkpop koopt. Je kunt de parkeertickets dan aanklikken in de upsell.

De parkeerplaatsen zijn op eigen risico. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Touringcar Retourtickets

Reis met een touringcar van en naar Pinkpop!

 • Heen- en terugreizen per dag of weekend
 • Vanaf € 21,- per retour

 

touringcar ticket(s) bestellen

Vergeten een parkeerticket te kopen, wat nu?

Je kunt een parkeerticket enkel als upsell-item kopen in het betaalproces van het aanschaffen van je festivalticket(s) voor Pinkpop. Mocht je dit vergeten zijn, mail dan even naar info@pinkpop.nl.

Kaarten van 2020 en 2021 behouden

Kaarthouders verplaatste 51e editie

Bezoekers die hun ticket(s) hebben behouden tijdens de verplaatsing van de 51e editie hebben recht op voorrang. Zij krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

Toegang tot pre-sale

Bezoekers die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van Pinkpop krijgen in 2023, 2024 en 2025 toegang tot de pre-sale van Pinkpop.

De pre-sale voor de 52e editie van Pinkpop heeft al plaatsgevonden. Heb jij de pre-sale gemist? Volgend jaar kun je weer gebruikmaken van de pre-sale als je voldoet aan bovenstaand verhaal.

Geldigheid voucher

Tussentijds is de looptijd van het tegoed/de voucher in overleg met diverse instanties verlengt. De voucher (en dus het tegoed) blijft 5 jaar geldig. Je kunt jouw voucher dus inzetten voor het kopen van tickets voor Pinkpop 2023 of zelfs 2024! Ook krijg je als voucher houder toegang tot de pre-sale van Pinkpop 2023, waarmee je dus voorrang krijgt op de kaartverkoop zodat je zeker kan zijn van een ticket.

Mocht je geen gebruik willen maken van de voucher dan is het ook mogelijk om een refund te vragen via info@pinkpop.nl. Hiermee vervalt dan wel het recht op voorrang bij de kaartverkoop.

Kan mijn toegang tot de pre-sale vervallen?

Als je dit jaar besluit geen tickets voor Pinkpop te kopen dan zouden we uiteraard heel erg jammer vinden, maar dat verandert niets aan jouw voorrang voor 2024 en 2025. Deze blijft gewoon staan en ook dan krijg je opnieuw toegang tot de pre-sale.

Let op! Besluit je om in plaats van jouw voucher te behouden een refund aan te vragen, dan vervalt jouw recht op toegang tot de pre-sale.

Campings

Kamperen op Pinkpop

Tijdens Pinkpop kun je van donderdag 15 juni tot maandag 19 juni overnachten op één van onze vier officiële campings: Camping A, Camping B, Camping C óf de Glampink!

Let op! De accommodaties van de Glampink en FestiTent zijn exclusief Pinkpop weekendticket, je moet daar nog een los festivalticket bij kopen (dat doe je hier!).

Reguliere campings

De reguliere campings (A, B en C) zijn te bezoeken met een weekendticket (en polsbandje). Met een dagticket kun je géén gebruik maken van de festivalcampings, ook niet als je een combinatie van 2 of 3 dag-tickets hebt.

Glampink tickets

Luxe, gezellige en rustige accommodaties!

 • 2-, 4- en 5-persoons luxe accommodaties
 • Van € 150 tot € 439,50 per persoon per weekend

Let op! Een Glampink ticket geeft géén toegang tot het festivalterrein. Om toegang te krijgen tot het terrein heb je een geldig e-ticket nodig.

Alle Glampink accommodaties

Festitent op Camping B

Huur een kant-en-klare tent! 

 • 1-, 2- en 4-persoonstenten
 • Vanaf € 13,75 per persoon per nacht

Let op! De kant-en-klare tenten van FestiTent zijn opgebouwd op Camping B. Toegang tot Camping B krijg je alleen op vertoon van een geldig weekendticket.

ALLE (FESTI)TENTEN

Kan ik met een dag-ticket de camping(s) bezoeken?

Nee, want een dag-ticket geeft namelijk geen toegang tot de Pinkpop campings (ook niet met een combinatie van twee of drie dagtickets). Dit betekent dus ook dat het niet mogelijk is om met een dag-ticket te overnachten op één van de Pinkpop-campings.

Is er een camper of caravan camping?

Nee! Pinkpop is een tentenfestival. Auto’s, campers, caravans en vouwwagens, worden niet op de festivalcampings toegelaten. Wellicht kun je met jouw huisje op wielen wel terecht op camping ‘De Watertoren‘ in Landgraaf!

Werken op Pinkpop

Werken op Pinkpop

We werken bij Pinkpop nauw samen met lokale verenigingen, cateraars en vrijwilligers. Daarnaast kunnen freelancers zich via Festivalbanen aanmelden om te werken op ons festival. Mocht je geïnteresseerd zijn in een andere samenwerking, mail dan gerust naar info@pinkpop.nl

Vrijwilliger worden

We werken nauw samen met vrijwilligers tijdens Pinkpop 2023. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich vanaf eind 2022/begin 2023 (opnieuw) aanmelden via een mail naar vrijwilliger@pinkpop.nl.

Cateraar aanmelden

Ben je geïnteresseerd om met jouw foodtruck op de Kalm Aan Laan of Pinkpop te staan? Stuur dan een mail naar info@pinkpop.nl!

Samenwerking met Festivalbanen

We hebben een samenwerking met Festivalbanen voor (tijdelijk) werk op ons festival. Op hun website vind je een overzicht van de leukste en interessantste banen in o.a. productie, crowd management, licht en geluid, sanitair, stroomvoorziening en nog véél meer!

Verenigingen aanmelden

Ons barpersoneel bestaat voor een groot gedeelte uit leden van lokale verenigingen waarmee we nauw samenwerken. Wil jij jouw vereniging opgeven? Mail dan naar info@pinkpop.nl

Goed om te weten voor je jouw vereniging aanmeldt:

 • Per vereniging hebben we minimaal 25 leden nodig die willen helpen
 • Het is wenselijk dat er ervaren tappers binnen jullie vereniging meehelpen
 • De vereniging moet geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (t.b.v. de vergoeding)

Stage lopen bij Pinkpop

Op dit moment zijn we niet op zoek naar stagiair(e)s. Uiteraard mag je altijd jouw CV en motivatie naar ons opsturen.