Fiets

Kom je uit de buurt? Pak de fiets! Fietsen is gezond, beter voor het milieu en je hebt geen last van files. Bij de ingang van het festivalterrein en camping B worden fietsenstallingen ingericht.

Bus (combi-deal)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van EventTravel naar Pinkpop 2021! Kies uit ruim 150 opstapplaatsen door heel Nederland en uit diverse dag- en weekendreizen, inclusief of exclusief Pinkpop ticket.

Staat jouw opstapplaats niet ertussen? Vraag deze dan aan via de website. Ben je met een grote groep en wil je graag een eigen busreis organiseren? Ook dit kan via de site. EventTravel helpt je graag op weg en vult de bus verder op indien nodig. Op deze manier loop je geen (financieel) risico.

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl.

Koop een combiticket (Pinkpop ticket + busreis) en ontvang € 5,- korting!

Ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Auto / parkeren

Een parkeerticket voor Pinkpop is enkel verkrijgbaar in combinatie met de online aankoop van je Pinkpop ticket via www.ticketmaster.nl.

Let op! Een parkeerticket geeft alleen toegang tot het parkeerterrein dat aangeduid staat op je ticket.

Weekendticket (donderdag t/m maandag)
• Parking ‘A/B’ – € 40,- per ticket (dichtbij camping A en B) UITVERKOCHT
• Parking ‘C’ – € 30,- per ticket (naast Camping C)

Dagticket (vrijdag of zaterdag of zondag)
• Parking ‘D’ en ‘E’ – € 15,- per ticket

Ticketprijzen zijn exclusief 10% servicekosten per ticket.

De organisatie van Parking ‘A/B’ is in handen van een particuliere organisatie. De organisatie van Parking ‘C’, ‘D’ en ‘E’ is in handen van de Gemeente Landgraaf.

Parkeren voor bezoekers met een beperking
Voor bezoekers met een beperking wordt een aparte MIVA-parking ingericht, dicht bij het festivalterrein en Camping A. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact op met INTER via pinkpop@inter.vlaanderen. De hierboven aangeboden tickets geven geen toegang tot deze MIVA-parking.

Carpoolen
Kom je met een half lege auto naar Pinkpop? Of zoek je juist vervoer? Met BlaBlaCar vind je een medepassagier die de kosten van je rit wilt delen of je vindt er de bestuurder die jou voordelig naar Pinkpop brengt. Spreek van tevoren precies af wat je fijn vindt: of je je levensverhalen wilt uitwisselen en natuurlijk welke muziek er in de auto wordt gedraaid! Carpoolen is niet alleen heel gezellig en voordelig maar ook nog eens duurzaam! Zoek ritten via Blablacar.

Afzetten / ophalen met de auto (Kiss & Ride)

In de buurt van het festivalterrein en de campings worden Kiss & Ride locaties ingericht om mensen af te zetten en/of op te halen. Meer info volgt.

Pendelbussen

Vanaf station Landgraaf rijden gratis Pinkpop pendelbussen van en naar de campings en het festivalterrein. Routes en tijden volgen!

Let op: in verband met veiligheidsredenen rijden de pendelbussen niet bij grote drukte (mensenmassa).