Op dit moment voltrekt zich een ramp in ons mooie Limburg. Het zuiden van de provincie wordt op dit moment getroffen door een zeer grote overstromingsramp door aanhoudende regen en uit hun oevers gebarsten rivieren. Het kabinet heeft het overstroomde gebied zelfs tot rampgebied verklaard en spreekt van een ‘nationale ramp’. De beelden zijn ongelofelijk en voor de bewoners in het rampgebied is het ook nog lang niet voorbij. Als straks de dreiging van het water weg is zal er puin moeten worden geruimd.

Dit raakt ons als organisatie enorm en we leven erg mee met dit leed; ons festivalterrein ligt midden in het rampgebied, vele vaste bezoekers komen uit de regio en daarnaast komt ook veel van onze crew en leveranciers uit de getroffen gebieden.

Speciaal voor de slachtoffers van de wateroverlast in Limburg heeft het Nationaal Rampenfonds (NRF) giro 777 opengesteld. Via deze website kun je doneren.

De ontvangen gelden worden via een beoordelingscommissie toegekend aan gekwalificeerde herstelprojecten van maatschappelijke organisaties, aldus het fonds.

We willen dan ook onze achterban oproepen om, als je het kan missen, te doneren en zo de slachtoffers te helpen!

We wensen iedereen in deze toch al vervelende tijden heel veel sterkte toe!