Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat de 51e editie van Pinkpop helaas niet in 2020, maar pas in 2021 plaats zal vinden. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die zojuist door de overheid zijn aangekondigd in verband met het corona-virus. Evenementen tot en met 31 augustus zijn verboden en zodoende ook Pinkpop. Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van Pinkpop onvoorstelbaar groot, maar ondanks dat staan we volledig achter dit besluit, aangezien jullie gezond- en veiligheid en ook die van alle andere betrokken partijen onze hoogste prioriteit heeft.

Wat nu?
De komende tijd bereiden wij het plan voor in verband met reeds gekochte tickets voor Pinkpop 2020, zowel voor combi- als dagkaarten. Wij begrijpen dat er vragen leven, maar om meerdere redenen hebben we even tijd nodig en we hopen op jullie begrip en medewerking wat dat betreft. Wel willen we alvast aangeven dat Pinkpop aangesloten is bij de landelijke ‘Bewaar je ticket-regeling’, waarover meer info te lezen is via www.bewaarjeticket.nl. Reeds gekochte tickets voor de 51e editie van Pinkpop blijven zodoende geldig tot volgend jaar. We informeren de kaartkopers zo snel mogelijk en persoonlijk over de overige opties en praktische zaken omtrent reeds aangeschafte tickets. Wij adviseren om tot die tijd sowieso je ticket(s) te bewaren.

Bedankt voor het vertrouwen, stay safe en markeer 18, 19 en 20 juni 2021 alvast in je agenda; het staat natuurlijk buiten kijf dat de 51e editie van Pinkpop memorabel wordt!