Helaas nog een jaar zonder Pinkpop op de Landgraafse festivalweide… maar we komen terug! En jij natuurlijk ook, een massaal I’LL BE BACK!

Uiteraard laten we ook het 2021 Pinkpop weekend niet ongehoord voorbij gaan; samen met onze mediapartners zorgen we er voor dat je toch kunt gaan genieten van het festival: ‘Pinkpop bij je thuis’ zeg maar! Op de bank of in de tuin, alleen of met vrienden, alles is mogelijk. Het (blokken)schema hou je nog even van ons tegoed.

Om het weekend in stijl te kunnen beleven bestel je het exclusieve I’LL BE BACK – Pinkpop 2021 Thuis pakket!

Het pakket bestaat uit een uniek (limited edition en alleen in het pakket verkrijgbare!) T-shirt, een stoere bamboe Pinkpop zonnebril, het bekende geweven polsbandje en een bijpassende sticker.
Met het kartonnen doe-het-zelf Pinkpop thuis pakketje bouw je in een handomdraai je telefoon om tot Mainstage; verkrijg je toegang tot álle ruimtes op je eigen festivallocatie met de ‘VIP (Very Important Pinkpopper)-pas’; stuur je een ansichtkaart naar je beste vriend/vriendin én zal net als in het echt Mr. Pinkpop Jan Smeets niet ontbreken 😉. Het Pinkpop Friet Puntzakje zul je alleen nog even zelf met frietjes moeten vullen!

Onze partners Brand Bier en Fuze Tea toppen het pakketje af met een heerlijk blikje Brand Pilsener*, Brand IPA 0.0 en twee heerlijke smaken Fuze Tea.

Het thuis pakket is te bestellen tot 9 juni 2021, tenzij eerder uitverkocht. Daarna gaan wij hard aan de slag met verpakken en verzenden zodat jij het pakketje ruim voor het Pinkpop weekend in huis hebt!

Bestel je pakket voor maar € 35 incl. verzendkosten!

I’LL BE BACK – Pinkpop 2021 Thuis pakket:

  • uniek T-shirt (unisex, limited edition en alleen te bestellen in het pakket) in de maten: XXS tot XXXL, kies je maat bij het bestellen via bovenstaande link;
  • bamboe Pinkpop zonnebril;
  • origineel geweven polsbandje;
  • enige echte I’LL BE BACK sticker;
  • Blikjes Brand Pilsener* & Brand IPA 0.0;
  • 
Blikjes Fuze Tea;
  • een origineel Pinkpop Friet Puntzakje;
  • het doe-het-zelf Pinkpop thuis pakketje bestaande uit: 
 de Mainstage, VIP-pas, ansichtkaart en Mr. Pinkpop Jan Smeets.

* Het blikje Brand Pilsener is alleen beschikbaar voor kopers ouder dan 18 jaar. Je krijgt in het bestelproces de mogelijk te kiezen voor een pakket 18+ of niet. Geen 18, Geen alcohol!