Ook dit jaar zijn er weer extra items verkrijgbaar bij de aankoop van je Pinkpop ticket! De verkoop herstart op vrijdag 18 september om 10:00 uur.

Met de roze Pinkpop sokken, de bamboe zonnebril en (roze) Amnesty International hoedje bereid jij je festivaloutfit voor Pinkpop 2021 alvast voor. Naast een set mokken met Pinkpop logo (perfect voor op de camping!) kun je hier ook direct je Collector Ticket (hard plastic Pinkpop-entree-pasje met keycord) of parkeerticket aanschaffen. Zie hieronder meer informatie over de extra items!

Voor meer informatie over de ticketverkoop zie www.pinkpop.nl/tickets

Collector Ticket

Het collector ticket is een uniek toegangsbewijs/ticket in de vorm van een hard plastic pasje aan een keycord. Ontzettend handig en ook nog eens een mooi souvenir dat je natuurlijk voor altijd bewaart!

Collector tickets zijn alleen tijdens de online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kosten € 5,95 extra. Collector tickets zijn tot een maand voor het festival verkrijgbaar.

Parkeerticket

Koop vooraf je parkeerticket voor Pinkpop 2021. Een parkeerticket voor Pinkpop is enkel verkrijgbaar in combinatie met de online aankoop van je Pinkpop ticket via www.ticketmaster.nl.

Let op! Een parkeerticket geeft alleen toegang tot het parkeerterrein dat aangeduid staat op je ticket.

Weekendticket (donderdag t/m maandag)

  • Parking ‘A/B’ – € 40,- per ticket (dichtbij camping A en B) UITVERKOCHT
  • Parking ‘C’ – € 30,- per ticket (naast Camping C)

Dagticket (vrijdag of zaterdag of zondag)

  • Parking ‘D’ en ‘E’ – € 15,- per ticket

Ticketprijzen zijn exclusief 10% servicekosten per ticket.

De organisatie van Parking ‘A/B’ is in handen van een particuliere organisatie. De organisatie van Parking ‘C’, ‘D’ en ‘E’ is in handen van de Gemeente Landgraaf.

Set mokken

Dè mok die níet achter in de kast eindigt! Deze set mokken bestaan uit twee zware kwaliteit emaille mokken met Pinkpop logo. Perfect voor op de (Pinkpop) camping of thuis bij een kampvuurtje. Ultiem pluspunt: emaille maak je gemakkelijk schoon! Een set mokken kost € 30 (incl. verzendkosten).

Roze sokken

Deze extreem zachte roze Pinkpop sokken maken je outfit af! En dankzij de comfortabele Bamboo vezels zijn ze ook heerlijk om in de winter mee op de bank de ploffen. De roze sokken kosten € 16 (incl. verzendkosten).

Bamboe zonnebril

De Pinkpop zonnebril is al jaren hét merchandise item van Pinkpop. Dit jaar hebben we een speciale versie ontworpen, namelijk de bamboe zonnebril. Dat is dus niet alleen een mooi montuurtje mét gespiegelde glazen, maar ook nog eens duurzaam! Deze zonnebril kost € 15 (incl. verzendkosten).

Amnesty Pinkpop hoedje

Al heel wat jaar kleurt de festivalweide in Landgraaf prachtig roze door de Pinkpophoedjes van Amnesty International. Ook dit jaar is het welbekende roze Pinkpop hoedje te koop en kun je het net als vorig jaar wederom binnenste buiten dragen. Twee hoedjes in één. Het Amnesty hoedje kost € 10 en kun je tijdens de festivaldagen ophalen bij de Amnesty stand op het festivalterrein.