Ook dit jaar zijn er weer extra items verkrijgbaar bij de online aankoop van je Pinkpop ticket! De verkoop start op zaterdag 23 november om 10:00 uur.

Speciaal voor het 50ste Pinkpop (jubileum) jaar is het boek ’50 Jaar Pinkpop’ uitgebracht, avonden gegarandeerd lees- en kijk plezier voor de echte fan! Met het Pinkpop rugzakje en (roze) Amnesty International hoedje bereid jij je festivaloutfit voor Pinkpop 2020 alvast voor. Ook kun je hier direct je Collector Ticket (hard plastic Pinkpop-entree-pasje met keycord) parkeerticket of treinretourtje aanschaffen. Zie hieronder meer informatie over de extra items!

Voor meer informatie over de ticketverkoop zie www.pinkpop.nl/tickets

Collector Ticket

Het collector ticket is een uniek toegangsbewijs/ticket in de vorm van een hard plastic pasje aan een keycord. Ontzettend handig en ook nog eens een mooi souvenir dat je natuurlijk voor altijd bewaart!

Collector tickets zijn alleen tijdens de online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kosten € 5,95 extra. Collector tickets zijn tot een maand voor het festival verkrijgbaar.

Parkeerticket

Koop vooraf je parkeerticket voor Pinkpop 2020. Een parkeerticket voor Pinkpop is enkel verkrijgbaar in combinatie met de online aankoop van je Pinkpop ticket via www.ticketmaster.nl.

Let op! Een parkeerticket geeft alleen toegang tot het parkeerterrein dat aangeduid staat op je ticket.

Weekendticket (donderdag t/m maandag)

  • Parking ‘A/B’ – € 40,- per ticket (dichtbij camping A en B)
  • Parking ‘C’ – € 30,- per ticket (naast Camping C)

Dagticket (vrijdag of zaterdag of zondag)

  • Parking ‘D’ en ‘E’ – € 15,- per ticket

Ticketprijzen zijn exclusief 10% servicekosten per ticket.

De organisatie van Parking ‘A/B’ is in handen van een particuliere organisatie. De organisatie van Parking ‘C’, ‘D’ en ‘E’ is in handen van de Gemeente Landgraaf.

Pinkpop-retourtjes

Je koopt in één keer je heen- en terugreis naar Pinkpop 2020! Er zijn twee verschillende retourtjes beschikbaar:

Weekend-retourtje €21
Met het weekend retour reis je heen op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 of zondag 21 juni. Voor de terugreis is dit ticket geldig van vrijdag 19 t/m maandag 22 juni.

Dag-retourtje €19
Reis naar Landgraaf op de Pinkpop dag van jouw keuze, terug kun je het retourtje tot 04:00 de opvolgende dag gebruiken.

Deze 2e klas retourtjes zijn tijdens of na het online aankopen van je Pinkpop ticket verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl (t/m woensdag 17 juni).

50 jaar Pinkpop boek

Het boek ‘De wereld van Pinkpop’ gaat over 50 jaar Pinkpop geschiedenis van het oudste nog bestaande openlucht-popfestival van de wereld!

Lees over hoe het allemaal begon in 1970 in het Burgemeester Damensportpark in Geleen, het eenmalig uitstapje in 1987 (naar sportpark De Berckt in Baarlo) en over de gouden aflevering in 2019 op Megaland in Landgraaf.

Daarnaast blikt Journalist Wiel Beijer (1953) samen met organisator Jan Smeets ook terug op het eerste deel van het leven van mister Pinkpop. Vanaf de geboorte in Einighausen in 1945 tot en met de geboorte van Pinkpop vijfentwintig jaar later. In het verlengde daarvan wordt een hoofdstuk gewijd aan Pinknick, het bijna vergeten festival in Gulpen dat in 1969 aan Pinkpop voorafging. Ook daarbij was Jan Smeets betrokken. De schijnwerpers worden echter vooral gericht op een halve eeuw Pinkpop!

Het 50 jaar Pinkpop boek kost € 22,50 (incl. verzendkosten).

Amnesty Pinkpop hoedje

Al negentien jaar kleurt de festivalweide in Landgraaf prachtig roze door de Pinkpophoedjes van Amnesty International. Ook dit jaar is het welbekende roze Pinkpop hoedje te koop en kun je het net als vorig jaar wederom binnenste buiten dragen. Twee hoedjes in één. Het Amnesty hoedje kost € 10 en kun je tijdens de festivaldagen ophalen bij de Amnesty stand op het festivalterrein.

Rugtasje

Het Pinkpop rugzakje is een leuk vormgegeven en ontzettend handig tasje. Dit formaat mag je namelijk mee het Pinkpop festivalterrein op nemen! Er zijn twee varianten: een zwart tasje met afwisselend gitaartjes / Pinkpop logo en een roze/paars tasje met een groot Pinkpop logo. Het rugzakje kost € 15 (incl. verzendkosten).