Met de trein

Pinkpop is goed bereikbaar per trein: NS en Arriva rijden weer veel (extra) treinen naar Landgraaf.

Vanaf het station neem je een gratis Pinkpop pendelbus die je naar een van de campings of het festivalterrein vervoert!

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan je fiets! Fietsen is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files en je parkeert gratis voor de deur van het festivalterrein in de bewaakte fietsenstalling.

Voor de hoofdingangen van Camping B en C worden fietsenstallingen ingericht die op eigen risico te gebruiken zijn.

Met de bus (combi-deal)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van EventTravel naar Pinkpop 2019! Kies uit ruim 150 opstapplaatsen door heel Nederland en uit diverse dag- en weekendreizen, inclusief of exclusief Pinkpop ticket.

Staat jouw opstapplaats er niet tussen? Vraag deze dan aan via de website van EventTravel. Ben je met een grote groep en wil je graag een eigen busreis organiseren? Ook dit kan via de site. EventTravel helpt je graag op weg en vult de bus verder op indien nodig. Op deze manier loop je geen (financieel) risico.

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl.

Let op! De ticket verkoop voor Pinkpop 2019 start op zaterdag 16 maart 2019.

Met de auto

Kom je ondanks alle goede (milieuvriendelijkere) reisalternatieven toch met de auto, houd dan rekening met files, parkeerkosten en redelijke loopafstanden van de parkeerplaats naar het festivalterrein!

Parkeren

De organisatie van het parkeren is in handen van de Gemeente Landgraaf. Pinkpop is niet verantwoordelijk voor de organisatie en het prijsbeleid.

Afzetten / ophalen met de auto (Kiss & Ride)

Op loopafstand van het festivalterrein wordt een KISS & RIDE plek ingericht voor dag- en weekendbezoekers. Deze is bedoeld als brenglocatie voor de bestuurder die bezoekers op deze manier zo dicht mogelijk bij het festivalterrein kan afzetten.