Koop je tickets alleen via onderstaande officiële verkoopkanalen en Ticketmaster.nl.

Meer informatie over veilig tickets kopen vind je op www.weetwaarjekoopt.nl. Buro Pinkpop steunt ook de strijd tegen het doorverkopen van tickets tegen woekerprijzen via de actie ‘Weet waar je koopt’.

Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

Ticketprijzen

Officiële Pinkpop tickets koop je via Ticketmaster.nl en enkele fysieke verkoopadressen (zie ‘fysieke verkoopadressen’).

Ticketprijzen zijn exclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Let op! Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dagtickets.

Een collector ticket is alleen bij online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kost € 4,95 extra.

Handig om te weten

 • Per transactie geldt een maximum van 4 tickets.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings.
 • Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.
 • Op de verkoop van de tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.

Collector ticket

Een collector ticket is een uniek toegangsbewijs/ticket in de vorm van een hard plastic pasje aan een keycord. Ontzettend handig en ook nog eens een mooi souvenir dat je natuurlijk voor altijd bewaart!

Een collector ticket is alleen bij online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kost € 4,95 extra. Collector tickets zijn tot 3 weken voor het festival verkrijgbaar.

Tickets via internet

De enige officiële website voor Pinkpop tickets is Ticketmaster.nl.

Ticketprijzen zijn exclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (NL) + € 4,-
 • Per aangetekende post bezorgd (NL) + € 15,-
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 6,50

Tickets via telefoon

Telefonisch bestel je je tickets via Ticketmaster:

 • Vanuit Nederland: 0900-300 1250, Ticketmaster ticketlijn (€ 0,60 per minuut)
 • Vanuit het buitenland: +31 (0)88 123 24 25

Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het telefonisch bestellen van tickets is mogelijk tot twee dagen voor de evenementdatum. Je kunt de telefonisch bestelde tickets betalen middels een Accept Email. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt de tickets per post.
Bestel- en bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (NL) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 12,50

Tickets via fysieke verkoopadressen

Pinkpop tickets zijn te koop bij:

 • Geleen – Buro Pinkpop, Mauritslaan 25
 • Heerlen – Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73
 • Sittard – Music Machine, Paardestraat 11
 • Venlo – Sounds, Parade 66

Tickets vanuit het buitenland

Online vanuit het buitenland

Via Ticketmaster.nl.

Bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 6,50

Telefonisch vanuit het buitenland

Telefonisch via Ticketmaster via: +31 88 123 24 25. Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Het telefonisch bestellen van tickets is mogelijk tot twee dagen voor de evenementdatum. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt daarna de tickets per post of als E-ticket.

Bestel- en bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 12,50

Let op! Wil je zeker zijn dat je niet meer dan de officiële prijs voor je ticket betaalt en dat je ticket echt is: koop dan alleen via Ticketmaster je ticket.

Met de bus (combi-deal)

Busreis (eventueel + Pinkpop ticket)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van EventTravel naar Pinkpop 2019! Kies uit ruim 150 opstapplaatsen door heel Nederland en uit diverse dag- en weekendreizen, inclusief of exclusief Pinkpop ticket.

Staat jouw opstapplaats niet ertussen? Vraag deze dan aan via de website. Ben je met een grote groep en wil je graag een eigen busreis organiseren? Ook dit kan via de site. EventTravel helpt je graag op weg en vult de bus verder op indien nodig. Op deze manier loop je geen (financieel) risico.

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl.

Koop een combiticket (Pinkpop ticket + buskaartje) en ontvang een extra korting!

Dagkassa

Wanneer Pinkpop tickets voor aanvang van het festival niet uitverkopen dan worden ze verkocht bij de Pinkpop dagkassa op het Pinkpop-Plein (bij de hoofdingang van het festivalterrein).
Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa zowel contant betalen als pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

Veel gestelde vragen

Tickets gekocht via Ticketmaster maar nog niet ontvangen?

Mocht je na betaling en bevestiging nog geen ticket(s) ontvangen hebben via post of email, neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

Nemen jullie tickets terug?

Nee, Pinkpop tickets worden niet teruggenomen.

VIP tickets?

Nee, er zijn geen VIP-tickets verkrijgbaar, iedereen op Pinkpop is een VIP!

Weekendticket delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden.

Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou daarnaast ook je entreeticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Dagticket toegang tot Pinkpop campings?

Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings en het campingtainment (ook niet met een combinatie van twee of drie dagtickets.)

Geen toegang betekent dus ook dat het niet mogelijk is om te overnachten op één van de Pinkpop campings. Je kunt hier kijken voor alternatieve overnachtingsmogelijkheden in (de omgeving van) Landgraaf.

Bezoekers met een beperking?

In samenwerking met INTER, leidraad voor toegankelijke evenementen, proberen wij het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van de mindervalide-faciliteiten op het festivalterrein en/of camping A? Vul dan na aanschaffen van een regulier Pinkpop ticket het online aanvraagformulier in.

Let op! Er zijn voor Pinkpop geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

VVV-bon, podiumcadeaukaart, Primera- of andere cadeaubon inwisselen?

Het is niet mogelijk deze bonnen in te wisselen bij aankoop van je Pinkpop ticket.

CJP-korting of cultuurkaart?

Pinkpop tickets kunnen niet worden gekocht met CJP-korting of met Cultuurkaart-tegoed.

Kinderen / minimum leeftijd

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te bezoeken is 12 jaar.

Kinderen meenemen naar Pinkpop is wel mogelijk maar onder begeleiding. Zij dienen ook in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Als bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen.

De organisatie raadt het dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal bezocht wordt.