Wat zijn jouw 3 favoriete Pinkpop posters?

Samen met hoofdsponsor Brand Bierbrouwerij gaan we in aanloop naar de 50ste editie van Pinkpop terugblikken naar de afgelopen 49 edities van Pinkpop. Dit gaan we doen aan de hand van speciaal ontworpen Pinkpop bierblikken. Deze blikjes zijn volgend jaar verkrijgbaar door heel Nederland in diverse supermarkten en natuurlijk ook tijdens het festival op de Pinkpop Campings. Het design van deze speciale bierblikjes zijn momenteel nog in ontwikkeling en daarbij hebben we jullie hulp hard nodig, want hoe leuk is het om dit te gaan doen aan de hand van de bekende Pinkpop posters?

Hoe kun je helpen?

Jij, als bezoeker van Pinkpop, mag bepalen welke jaren we terug gaan zien op de (terug)blikken. Kies hieronder jouw drie favoriete Pinkpop posters. Je mag jouw posterkeuze overal op baseren. Wordt jouw keuze je eerste keer naar Pinkpop of vind je het ontwerp van een bepaald jaar gewoon prachtig? Alles kan en alles mag. Wie weet zie je jouw keuze dan terug op een van de Brand blikjes in de winkel of op het festival.

Als je ons ook nog laat weten waarom je juist voor deze poster(s) hebt gekozen maak je ook nog eens kans op een van de eerste kaarten voor Pinkpop 2019! Meedoen kan tot 7 december.

Doe mee!