Woensdag 13 maart zal de Arriva Pinkpoptrein vanaf station Geleen-Oost vertrekken naar de traditionele Pinkpop Perspresentatie als gratis en exclusief besloten vervoer voor prijswinnaars. Eind 2016 onthulde Arriva deze prachtige trein, die van binnen helemaal in het teken staat van Pinkpop. 14 bijzondere locaties , die door het publiek als ‘mooiste locaties in Limburg’ werden bestempeld, kregen hun eigen trein. De gedachte hier achter is ‘Arriva neemt je mee naar de mooiste plekken in Limburg’. Wij zijn nog steeds vereerd dat wij als Pinkpop zijnde daar een onderdeel van mogen zijn!

Na deze bijzondere reis, inclusief live muziek, krijgen prijswinnaars toegang tot de Perspresentatie in Paradiso, Amsterdam. Hier zal op traditionele wijze het programma voor het jubileumaffiche van Pinkpop 2019 worden bekend gemaakt.

Wil jij deze unieke ervaring niet missen? Stuur dan voor vrijdag 22 februari 12:00 uur een e-mail met daarin de reden waarom jij absoluut mee moet met deze trein naar prijsvraag@pinkpop.nl. Vergeet niet je voornaam, achternaam en voorkeur van opstapplek (keuze uit: Geleen-Oost, Roermond of Eindhoven) toe te voegen aan de mail. De 40 leukste reacties mogen samen met een introducé meereizen met deze exclusieve treinreis naar Amsterdam.