Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer een aantal extra items verkrijgbaar bij de online aankoop van je Pinkpop ticket op zaterdag 16 maart. Enerzijds zijn dit souvenirs zoals de Jubileum Munt, het Amnesty hoedje of de Pinkpop sokken, anderzijds een aantal praktische items zoals een parkeerticket of treinretourtje. Het is natuurlijk erg handig om tijdig je Pinkpop bezoek goed voor te bereiden.

Zie hieronder meer informatie over de extra items.

Jubileum Munt

De Jubileum Munt, uitgegeven door De Koninklijke Nederlandse Munt, is het meest speciale aandenken aan de 50ste editie van het festival. De Pinkpop Jubileum Munt is verkrijgbaar vanaf zaterdag 16 maart 2019 bij aankoop van je ticket via Ticketmaster en via knm.nl/pinkpop. De prijs van de Jubileum Munt is € 12,50 (excl. verzendkosten). Er zijn slechts 6000 stuks beschikbaar en OP=OP!

Parkeerticket

Koop vooraf je parkeerticket voor Pinkpop 2019. Het kopen van een parkeerticket kan alleen tijdens de online aankoop van je Pinkpop ticket via www.ticketmaster.nl, daarna is dit online niet meer mogelijk. Uiteraard kun je wel gewoon ter plekke nog je parkeerticket kopen.

* De organisatie van het parkeren is in handen van de Gemeente Landgraaf. Pinkpop is niet verantwoordelijk voor de organisatie en het prijsbeleid.

Pinkpop-retourtje

Betaal een vaste prijs van € 19,00 voor je retourtje via www.ticketmaster.nl. Dit kan direct bij aanschaf van je Pinkpop ticket, maar dit ticket is later ook apart te koop via www.ticketmaster.nl. Het Pinkpop-retourtje is meerdere dagen geldig (van vrijdag 7 juni t/m dinsdag 11 juni).

Pinkpop sokken

Een leuk merchandise item als aandenken aan Pinkpop 2019: de Pinkpop sokken! Deze kosten € 14,00 (incl. verzendkosten).

Amnesty Pinkpop hoedje

Dit jaar is het welbekende roze Pinkpophoedje ontworpen door Bas Kosters. Dit hoedje is echt een unieke in de collectie. Het is namelijk het eerste Pinkpophoedje dat ook binnenstebuiten gedragen kan worden! Aan de buitenkant, zoals altijd, een mooi roze design, en aan de binnenkant een zwart design. Twee hoedjes in één! Het Amnesty hoedje kost € 10,00 en kun je tijdens de festivaldagen ophalen bij de Amnesty stand op het festivalterrein.