Pinkpop 2018 - 15-16-17 juni 2018
Nog tot Pinkpop 2018!

Afzetten en ophalen (Kiss & Ride)

Wil je niet te ver lopen? Laat je dan zo dicht mogelijk bij het festivalterrein of camping afzetten en ophalen bij de speciaal hiervoor ingerichte KISS & RIDE‘s. Door de opzet en monitoring is er zo min mogelijk filevorming en ben je er zo weer weg!

Meer informatie over locaties en tijden volgt.

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan je fiets! Fietsen is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files en je parkeert gratis voor de deur van het festivalterrein in de bewaakte fietsenstalling.

Voor de hoofdingangen van Camping B en C worden fietsenstallingen ingericht die op eigen risico te gebruiken zijn.

Met de trein

Pinkpop is goed bereikbaar per trein. Tips over reistijden en voordelige tickets volgen snel!

Met de auto

Kom je ondanks alle goede reisalternatieven toch met de auto, houd dan rekening met lange files, parkeerkosten en behoorlijke loopafstanden van de parkeerplaatsen naar het festivalterrein!

BlaBlaCar
Kom je met een halflege auto naar Pinkpop? Of zoek je juist nog vervoer? Met BlaBlaCar vind je een medepassagier die de kosten van je rit wilt delen of je vindt er de bestuurder die jou voordelig naar Pinkpop brengt. Spreek vantevoren precies af wat je fijn vindt: of je je levensverhalen wilt uitwisselen en natuurlijk welke muziek er in de auto wordt gedraaid! Carpoolen is niet alleen heel gezellig en voordelig maar ook nog eens duurzaam!

Zoek ritten via Blablacar.

Parkeren

De organisatie van de grote parkeerplaatsen in de buurt van het festivalterrein en de Pinkpop campings is in handen van de Gemeente Landgraaf. Pinkpop is niet verantwoordelijk voor de organisatie en het prijsbeleid.

De parking van Mondo Verde (Wereldtuinen, tegenover Camping B) heeft een eigen organisatie en prijsbeleid.

De parkeertarieven en openingstijden worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Busvervoer (Combi deal)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van Event Travel naar Pinkpop 2018! Kies uit ruim 150 vertrekplaatsen verspreid door heel Nederland. Kies uit diverse dag- en weekendreizen. Koop een combiticket (entree + buskaartje) en ontvang een extra korting!

Meer info volgt.

Pendelbussen

Tussen het festivalterrein, de Pinkpop campings, het treinstation en de parkeerplaatsen rijden pendelbussen. Alle Pinkpop pendelbussen zijn gratis voor Pinkpop bezoekers!