Pinkpop 2018 - 15-16-17 juni 2018

Officiële Pinkpop tickets

Ticketverkoop Pinkpop 2018

Officiële Pinkpop tickets koop je via Ticketmaster.nl, en via enkele bekende fysieke verkoopadressen (zie: ‘tickets via fysieke verkoopadressen’).

De volgende Pinkpop tickets zijn verkrijgbaar:

Let op: Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.

Officiële ticketprijzen

 • Dagticket: € 100,- (exclusief € 10,- servicekosten)
 • Weekendticket (3 dagen inclusief camping): € 220,- (exclusief € 10,- servicekosten) (Niet meer beschikbaar)

Pinkpop Collector Ticket: €4,95 extra (hard plastic ticket aan keycord). Verkrijgbaar tot 3 weken voor het festival.

Let op: een Collector Ticket is alleen verkrijgbaar tijdens je online aankoop van een dag- of weekendticket!

Waar koop je Pinkpop tickets?

 • Online, via Ticketmaster.nl, zie ‘TICKETS VIA INTERNET’
 • Telefonisch via de Ticketmaster ticketlijn: 0900-300 1250 (€ 0,60 per minuut), zie ‘TICKETS VIA TELEFOON’
 • Via één van onderstaande fysieke verkoopadressen, zie ‘TICKETS VIA FYSIEKE VERKOOPADRESSEN’
 • Online (inclusief busreis), zie ‘TICKETS INCLUSIEF BUSREIS’

LET OP:
Vóór de officiële start van de verkoop kunnen al Pinkpop 2018 tickets worden aangeboden, koop deze niet, dit zijn geen officiële tickets! Het ENIGE officiële online verkoopkanaal voor Pinkpop tickets is Ticketmaster.nl. De officiële offline (fysieke) verkooppunten vind je hieronder. Meer informatie over veilig tickets kopen vind je op www.weetwaarjekoopt.nl. Buro Pinkpop steunt ook de strijd tegen het doorverkopen van tickets tegen woekerprijzen via de actie ‘Weet waar je koopt’.

Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop!

Handig om te weten

 • Per transactie geldt een maximum van 4 tickets.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings.
 • Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.
 • Op de verkoop van de tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.

Pinkpop collector ticket

Collector tickets zijn tot 3 weken voor het festival verkrijgbaar.

Een collector ticket is een uniek toegangsbewijs/ticket in de vorm van een hard plastic pasje aan een keycord. Ontzettend handig en ook nog eens een mooi souvenir dat je natuurlijk voor altijd bewaart!

Een collector ticket is alleen bij online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kost € 4,95 extra.

Tickets via internet

De ENIGE officiële website voor Pinkpop tickets is Ticketmaster.nl.

De volgende Pinkpop 2018 tickets zijn verkrijgbaar:

Bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (NL) + € 4,-
 • Per aangetekende post bezorgd (NL) + € 15,-
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 6,50

Tickets via telefoon

Telefonisch bestel je je tickets via Ticketmaster:

 • Vanuit Nederland: 0900-300 1250, Ticketmaster ticketlijn (€ 0,60 per minuut)
 • Vanuit het buitenland: +31 (0)88 123 24 25

Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het telefonisch bestellen van tickets is mogelijk tot twee dagen voor de evenementdatum. Je kunt de telefonisch bestelde tickets betalen middels een Accept Email. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt de tickets per post.

Bestel- en bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (NL) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 12,50

Tickets via fysieke verkoopadressen

Tickets zijn te koop bij enkele fysieke verkoopadressen:

 • Geleen – Buro Pinkpop, Mauritslaan 25
 • Heerlen – Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73
 • Sittard – Music Machine, Paardestraat 11
 • Tilburg – Sounds, Nieuwlandstraat 33
 • Venlo – Sounds, Parade 66

Tickets vanuit het buitenland

Officiële tickets voor bezoekers die vanuit het buitenland tickets bestellen zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, online of telefonisch.

Online vanuit het buitenland

Via www.ticketmaster.nl.

Bezorgkosten per transactie:

 • Ticketfast (E-ticket) – GRATIS
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 6,50

Telefonisch vanuit het buitenland

Telefonisch via Ticketmaster via: +31 88 123 24 25. Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Het telefonisch bestellen van tickets is mogelijk tot twee dagen voor de evenementdatum. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt daarna de tickets per post of als E-ticket.

Bestel- en bezorgkosten per transactie

 • Ticketfast (E-ticket) + € 4,75
 • Per post thuisbezorgd (buitenland) + € 12,50

Let op! Wil je zeker zijn dat je niet meer dan de officiële prijs voor je ticket betaalt en dat je ticket echt is: koop dan alleen via Ticketmaster je ticket.

Tickets inclusief busreis

Busreis (eventueel + Pinkpop ticket)

Geen zin in gesleep met bagage, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Reis dan met een bus van EventTravel naar Pinkpop 2018! Kies uit ruim 150 opstapplaatsen door heel Nederland en uit diverse dag- en weekendreizen, inclusief of exclusief Pinkpop ticket.

Staat jouw opstapplaats niet ertussen? Vraag deze dan aan via de website. Ben je met een grote groep en wil je graag een eigen busreis organiseren? Ook dit kan via de site. EventTravel helpt je graag op weg en vult de bus verder op indien nodig. Op deze manier loop je geen (financieel) risico.

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl.

Koop een combiticket (Pinkpop ticket + buskaartje) en ontvang een extra korting!

Dagkassa

Wanneer Pinkpop tickets voor aanvang van het festival niet uitverkopen dan worden ze verkocht bij de Pinkpop dagkassa op het Pinkpop-Plein (bij de hoofdingang van het festivalterrein).

Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa zowel contant betalen als pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

Veel gestelde vragen

Ik wil graag (mijn) kinderen meenemen, moeten zij ook een entreeticket kopen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Pinkpop heeft geen gereduceerd tarief voor kinderen. Dit is een bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen. Kinderen lopen bij onregelmatigheden op het terrein extra gevaar. De organisatie raadt dan ook af om kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal wordt bezocht.

Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings

Ik heb tickets gekocht via Ticketmaster, maar ik heb ze nog niet ontvangen. Wat nu?

Mocht je na betaling en bevestiging nog geen ticket(s) ontvangen hebben via post of email, neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

Ik heb een weekendticket, kan ik deze met iemand delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele Pinkpop weekend. Hou ook je entreeticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee, entreetickets worden niet teruggenomen.

Zijn er speciale tickets voor bezoekers met een beperking?

Nee, voor Pinkpop zijn er geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

In samenwerking met INTER, leidraad voor toegankelijke evenementen, proberen wij het festival ook zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Wil je gebruik maken van de mindervalide-faciliteiten op het festivalterrein en/of camping A? Vul dan vóór 1 juni 2018 het aanvraagformulier in. Vergeet niet om een kopie van je Europese blauwe parkeerkaart (voor- en achterkant) door te mailen naar pinkpop@inter.vlaanderen. Wanneer je niet in het bezit bent van zo’n kaart voldoet een doktersverklaring ook.

 

Zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor Pinkpop?

Nee, er zijn geen VIP-tickets verkrijgbaar, iedereen op Pinkpop is een VIP.

Ik heb een dagticket, kan ik dan op een van de Pinkpop campings overnachten?

Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings (dit geldt ook voor een combinatie van twee of drie dagtickets.) Geen toegang betekent dus ook dat het niet mogelijk is om te overnachten op één van de Pinkpop campings. Je kunt hier kijken voor alternatieve overnachtingsmogelijkheden in (de omgeving van) Landgraaf.

Ik heb een podiumcadeaukaart, VVV-bon, Primera- of andere cadeaubon. Kan ik die inwisselen bij de aankoop van een Pinkpop-ticket?

Nee, dit is niet mogelijk.

Geldt er een CJP-korting of kan ik de cultuurkaart betalen?

Nee, Pinkpop-tickets kunnen niet worden gekocht met CJP-korting of met Cultuurkaart-tegoed.