Pinkpop 2018 - 15-16-17 juni 2018
Nog tot Pinkpop 2018!

Contact

Heb je informatie op onze website gezocht, alles goed doorgelezen, maar het antwoord toch niet kunnen vinden? Bel of mail ons dan of kom even lang bij ons op kantoor in Geleen. Je kunt daar dan meteen een bezoekje brengen aan de Pinkpop Expo

#pinkpop #pp18

Persaanvraag indienen

Een accreditatie aanvraag indienen?
Dit kan vanaf maart 2018 door te mailen naar pers@pinkpop.nl. We ontvangen jaarlijks erg veel aanvragen en houden daarom een strikte selectieprocedure aan. Het indienen van een verzoek betekent daarom ook niet dat je automatisch geaccrediteerd wordt voor Pinkpop.

Op zoek naar beeldmateriaal en informatie over de acts en het festival?
Check dan onze speciale pers-website. Deze website is alleen toegankelijk via een persoonlijke login. Inloggegevens kunnen aangevraagd worden via pers@pinkpop.nl.

Persoonlijke verzoekjes

Aanvragen voor backstage toegang, meet & greets / handtekeningen, huwelijksaanzoeken etc. leg je rechtstreeks bij de artiesten of hun management neer. Wij kunnen helaas niets voor je betekenen.

Vrijwilligerswerk

Inschrijven voor vrijwilligerswerk tijdens Pinkpop 2018 is helaas niet meer mogelijk.

Festivalmarkt

Heb je interesse in een stand op de markt op het festivalterrein (alleen plek voor non-food!), mail dan naar info@pinkpop.nl voor meer info en een inschrijfformulier.