Pinkpop 2018 - 15-16-17 juni 2018

Contact

Heb je informatie op onze website gezocht, alles goed doorgelezen, maar het antwoord toch niet kunnen vinden? Bel of mail ons dan of kom even lang bij ons op kantoor in Geleen. Je kunt daar dan meteen een bezoekje brengen aan de Pinkpop Expo

  • info@pinkpop.nl
  • +31 (0)46 – 475 67 17
  • Postadres: Buro Pinkpop, Postbus 117, 6160 AC Geleen
  • Bezoekersadres: Mauritslaan 25, 6161 HP Geleen

#pinkpop #pp18

Persaanvraag indienen

Een accreditatie aanvraag indienen?
Dit kan vanaf maart 2018 door te mailen naar pers@pinkpop.nl. We ontvangen jaarlijks erg veel aanvragen en houden daarom een strikte selectieprocedure aan. Het indienen van een verzoek betekent daarom ook niet dat je automatisch geaccrediteerd wordt voor Pinkpop.

Op zoek naar beeldmateriaal en informatie over de acts en het festival?
Check dan onze speciale pers-website. Deze website is alleen toegankelijk via een persoonlijke login. Inloggegevens kunnen aangevraagd worden via pers@pinkpop.nl.

Persoonlijke verzoekjes

Aanvragen voor backstage toegang, meet & greets / handtekeningen, huwelijksaanzoeken etc. leg je rechtstreeks bij de artiesten of hun management neer. Wij kunnen helaas niets voor je betekenen.

Vrijwilligerswerk

Heb je interesse in vrijwilligerswerk voor Pinkpop 2018? Stuur dan een mail naar info@pinkpop.nl.

Festivalmarkt

Heb je interesse in een stand op de markt op het festivalterrein (alleen plek voor non-food!), mail dan naar info@pinkpop.nl voor meer info en een inschrijfformulier.