Pinkpop 2018 - 15-16-17 juni 2018

Contact

Vragen?

Heb je informatie op onze website gezocht, alles goed doorgelezen, maar het antwoord toch niet kunnen vinden? Stel ze dan aan Livecrowd via livecrowd.io/pinkpop18. Deze klantenservice 3.0 is via diverse kanalen (o.a. WhatsApp, Facebook en Twitter) te bereiken en is vanaf nu tot net na het festival online!

Algemene contactgegevens

  • info@pinkpop.nl
  • +31 (0)46 – 475 67 17
  • Postadres: Buro Pinkpop, Postbus 117, 6160 AC Geleen
  • Bezoekersadres: Mauritslaan 25, 6161 HP Geleen

Persaanvraag indienen

Een accreditatie aanvraag indienen?
Dit kan vanaf maart 2018 door te mailen naar pers@pinkpop.nl. We ontvangen jaarlijks erg veel aanvragen en houden daarom een strikte selectieprocedure aan. Het indienen van een verzoek betekent daarom ook niet dat je automatisch geaccrediteerd wordt voor Pinkpop.

Op zoek naar beeldmateriaal en informatie over de acts en het festival?
Check dan onze speciale pers-website. Deze website is alleen toegankelijk via een persoonlijke login. Inloggegevens kunnen aangevraagd worden via pers@pinkpop.nl.

Persoonlijke verzoekjes

Aanvragen voor backstage toegang, meet & greets / handtekeningen, huwelijksaanzoeken etc. leg je rechtstreeks bij de artiesten of hun management neer. Wij kunnen helaas niets voor je betekenen.

Vrijwilligerswerk

Heb je interesse in vrijwilligerswerk voor Pinkpop 2018? Stuur dan een mail naar info@pinkpop.nl.

Festivalmarkt

Heb je interesse in een stand op de markt op het festivalterrein (alleen plek voor non-food!), mail dan naar info@pinkpop.nl voor meer info en een inschrijfformulier.